ADE Golf Tournament komt met een tweede editie

ADE Golf Tournament komt met een tweede editie

Het ADE Golf Tournament keert weer terug met een langverwachte tweede editie. Op vrijdag 20 oktober komen artiesten, boekingsagenten, promotors en liefhebbers van muziek, media en entertainment bij elkaar op een van de beste golfbanen van Nederland: The International. Na het succes van de eerste editie, belooft dit opnieuw een dag te worden van gezelligheid, netwerken, vriendschappelijke competitie en ontspanning.

ADE Golf wil afstappen van het stoffige imago dat van de golfwereld wordt geschetst, en komt daarom met een nieuw, uniek concept. Zo zal het clubhuis worden omgetoverd in een ADE club setting, kunnen deelnemers genieten van heerlijk eten en cocktails, en zullen er setjes door de speakers klinken van erkende DJ’s. En dat alles terwijl de kandidaten hun weg banen over de golfcourse. Nieuwkomers krijgen de kans om deel te nemen aan verschillende clinics. Hierdoor ontstaat er een inclusieve en toegankelijke omgeving.

Neem je deel aan het toernooi, dan staat er een reeks fantastische prijzen op je te wachten. Stel je voor; je levert de geweldige prestatie door een hole-in-one te slaan. Dan kan jij zomaar ineens achter het stuur van een gloednieuwe Porsche Taycan naar huis rijden. Maar dat is niet alles. Op de Absolut (Vodka) hole zal Pernod-Richard aanzienlijk aanwezig zijn met een cocktailbar en een kleine twist. Speel hier mee met “closest-to-the-bottle”, test je precisie en win exclusieve prijzen. Daarnaast worden door Nike de deelnemers voorzien van passende tenues, en zullen ook zij uitsluitende prijzen weggeven. En alsof dat nog niet genoeg was; introduceert Cobra Golf “The Longest Dive”, waarbij deelnemers verschillende prijzen kunnen pakken.

Samsung zal enorme schermen en leaderboards leveren waarop de “hole-in-one” competitie live te bekijken is. En dankzij de samenwerking met het platform Hypebeast/Hypegolf, krijgt het evenement een wereldwijd podium. Merken en deelnemers presenteren zichzelf hiermee aan een enorm bereik.

Ten slotte biedt het toernooi een all-inclusive pakket aan, voor het ultieme gemak van de deelnemers. Deelnemers hoeven zich hierdoor niet druk te maken over extra kosten, en kunnen zich volledig focussen op het spel en de ervaring. Door de deelnemende teams wordt Texas Scramble, oftewel Best Ball gespeeld. Hierdoor spelen de deelnemers de hele flight als team samen tegen andere teams.

De tweede editie van het ADE Golf Tounament zal dit jaar weer een geweldige dag worden, vol met gezelligheid, goede muziek, lekkere hapjes en drankjes, exclusieve prijzen, netwerken in de muziekindustrie en vriendschappelijke competitie. Ben je op zoek naar meer events? Check dan onze volledige ADE agenda.

21 september 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter