Alles wat je moet weten over Defqon.1 Weekend Festival 2024

Alles wat je moet weten over Defqon.1 Weekend Festival 2024

Dit weekend is het eindelijk weer tijd voor hét grootste hardere stijlen festival: Defqon.1 Weekend Festival. Vier dagen lang helemaal uit je dak gaan en genieten van de beste dj’s, leukste activiteiten en een gezellige sfeer. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over Defqon.1 Weekend Festival 2024.

Algemene informatie 

Het festival vindt dit jaar plaats van donderdag 27 juni t/m zondag 30 juni op het Evenemententerrein in Biddinghuizen. Je kunt alle timetables en de plattegrond van het festivalterrein vinden op onze festivalpagina van Defqon.1 Weekend Festival 2024. 

Hoogtepunten

Het hoogtepunt van vele Defqon.1 bezoekers is de welbekende POWER HOUR. Deze vindt plaats op zaterdag 29 juni van 16:00 uur tot 17:00 uur op de RED mainstage. Alle  bezoekers van het festival verzamelen zich op één punt om samen volop te stampen. Naast veel bekende nummers van verschillende dj’s kun je hier ook genieten van een prachtige show met veel dansers, stunts en confetti. Ook staat de POWER HOUR bekend  om de Earthquake Crowd Control waarop alle bezoekers zij aan zij voor een aardbeving zorgen door met z’n allen van links naar rechts te springen.

Ook zeker een hoogtepunt dat dit jaar niet te missen is, is de ‘Warrior Workout’. Dit jaar wordt het nog indrukwekkender, want het zal voor het eerst  plaatsvinden op de RED mainstage. Hiermee wordt het de grootste workout ooit. Raw-hardstyle artiest Rooler maakt eveneens zijn debuut op de RED stage, en de veelbelovende act Dual Damage betreedt voor het eerst de Holy Grounds met een optreden bij de BLUE stage.

Wat je ook zeker niet mag missen is The Closing Ritual van Defqon.1 Weekend Festival. Deze zal plaatsvinden om 22:45 uur op de RED mainstage. Het is een magisch en emotioneel moment dat samengaat met een onvergetelijke licht- en vuurwerk show.

Leuke activiteiten

Naast de muziek kun je hier ook genieten van leuke en bijzondere activiteiten. Zo staat er dit jaar een reuzenrad op het terrein waarin je over het gehele festivalterrein kunt uitkijken en kun je dit jaar ook meedoen aan de Bitterballen Bingo.

Voor de bezoekers die graag willen ontspannen is er een wellness, een massage stand en kun je chillen in de Shisha Lounge. En voor de echte adrenaline junkies die op zoek zijn naar avontuur is er ook genoeg aanbod. Zo kun je lekker spontaan een tattoo zetten of lekker met jouw beste mattie gaan bungeejumpen. 

Hebben jullie nog leuke tips? Laat ze hieronder achter!

26 juni 2024

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter