De festivals van dit weekend (22 & 23 oktober)

De festivals van dit weekend (22 & 23 oktober)

Het is alweer bijna weekend en dat betekent dat wij voor jou alle feestjes die je kan bezoeken, die in onze festival agenda staan, op een rijtje hebben gezet. Van Oktoberfeesten tot hardcore feesten, dit weekend is er echt voor ieder wat wils.

Oktoberfeesten

Trek de lederhosen maar uit de kast want dit weekend staan er maar liefst twee oktoberfeesten die op de festival agenda, namelijk Oktoberfeest Sittard en Oktoberfest Den Bosch. Het Oktoberfeest in Sittard  is vanaf vrijdag 21 oktober t/m woensdag 27 oktober. Geen excuus dus om niet die lederhosen uit de kast te trekken en een van deze dagen mee te feesten. Oktoberfest den Bosch is twee dagen lang op zaterdag 22 oktober en zondag 23 oktober. Voor het feest in Sittard zijn er nog tickets beschikbaar voor zaterdagmiddag, maandagavond, dinsdagavond en woensdagavond en voor Den Bosch zijn er alleen nog tickets voor de vrijdagavond beschikbaar.

Boerenrockfestival

Boerenrockfestival organiseert dit weekend op 22 en 23 oktober een Gruwelijk Tentfeest Drouwenermond. Dit is een tentfeest met lekker eten, drinken, verschillende bands- en artiesten die komen optreden. Voor dit gruwelijke feest kan je nog voor beide dagen een ticket scoren.

Resonate

Spreken jou de bovenstaande feestjes niet zo aan en ben je meer van de hardere klanken? Dan is Resonate het feestje dat jij niet wilt missen met alle Hardcore Classics! Resonate kan je bijwonen op 23 oktober en er zijn nog tickets te verkrijgen.

WiSH Outdoor The Start of a new Adventure

De organisatie van WISH Outdoor organiseert dit weekend een nieuw event die jij kan bezoeken, namelijk, The Start of a new Adventure. Dit festival is op zaterdag 23 & zondag 24 oktober. De zaterdag kan je los gaan op hardstyle en op zondag komen verschillende Pop/Dance artiesten, zijn er verschillende liveacts en hostings. Voor dit feestje zijn er alleen nog zondag tickets beschikbaar.

Het weer

Zoals we allemaal al wel hebben gemerkt begint het steeds kouder en viezer weer te worden. Gelukkig zijn bijna alle evenementen overdekt, in tenten of binnen. Let wel op dat Oktoberfeest Sittard maar deels overdekt is. Mochten we de weersverwachting geloven dan blijft het, het hele weekend zo goed als droog, maar kunnen we maandag, dinsdag en woensdag wel  natte voeten verwachten.

22 oktober 2021

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter