Deze artiesten wil je niet missen op Amsterdam Open Air 2024

Deze artiesten wil je niet missen op Amsterdam Open Air 2024

Nog eventjes wachten en dan is het weer tijd voor Amsterdam Open Air. Het festival wordt dit jaar gehouden op zaterdag 1 & zondag 2 juni, weer in het Gaasperpark in Amsterdam. Vorige week is ook de timetable van AOA gereleased. Check hier welke artiesten jij zeker niet moet missen.

Wie moet je zien?

Er staan natuurlijk weer super veel grote namen op de line-up, die één voor één voor een super tof feestje zullen zorgen. Wij hebben een paar artiesten voor jullie uitgelicht, die jullie dan ook zeker moeten checken.

Laten we beginnen met Frenna & The Gang. Frenna brak 10 jaar geleden al door met de rapgroep SFB. Sindsdien is hij dan ook niet meer weg te denken uit de Nederlandse rap-scene. Met Frenna kun je way back in het verleden gaan met het nummer “My Love”, maar ook lekker losgaan op zijn allernieuwste hit “Pretty Girls”.

Partiboi69 wordt op het internet omschreven als “symbool van wederzijdse liefde en mysterie van de Australische underground”. Met een mix van Electro Dank, Ghetto Freak en K-Tech geluiden in samenhang met computergeanimeerde graphics onderscheidt hij zichzelf van vele bekende dj’s. Zijn unieke stijl trekt daarom ook veel luisteraars aan. Dit jaar ging hij nog viraal in Nederland met zijn nummer “K On My D + C”.

Foto: Amsterdam Open Air

Dan gaan we verder met de House DJ Kerri Chandler. In de afgelopen dertig jaar heeft hij bijgedragen aan de ontwikkeling van housemuziek. Je kunt hem kennen van de nummers “You Are In My System” en “Rain”. Ook is hij al jaren te zien op grote  Nederlandse festivals.

Ook CHO hoort bij de top van de Nederlandse hiphop. Ongeveer 10 jaar geleden werd hij bekend met zijn single “Misschien Wel Hè?”. Sindsdien is hij nooit weggeweest en heeft hij een aantal grote albums uitgebracht. Van zijn nummers krijg je in ieder geval “Niet Genoeg”. 😉

We zijn ondertussen bij de laatste artiest uitgekomen die we uitlichten en dat is niemand minder dan good old Benny Rodrigues. Deze DJ is al jarenlang een fenomeen in de Nederlandse festivalwereld. Hij staat o.a. bekend om zijn nummer “Cocaine Speaking” en “House Music”. Ondertussen heeft hij op bijna elk groot feestje wat ook maar iets met house of techno te maken heeft gedraaid. Dat gebeurt natuurlijk niet zomaar, dus we kunnen je verzekeren dat je tijdens zijn set helemaal los kunt gaan.

Foto: Amsterdam Open Air

 

Bijzondere ervaringen

Naast het te gekke muziekprogramma, kun je bij Amsterdam Open Air ook bijzondere ervaringen opdoen. Zo stelt NXT Museum een digitale kunstprogramma samen. Zij hebben opkomende kunstenaars uitgekozen die geluid, beweging en visuele elementen zullen samenvoegen in meeslepende kunstwerken. Dit zal allemaal te zien zijn bij de Open Air Stage. Daarnaast verzorgt Roelof Knol ook een interactieve, visuele ervaring die reageert op beweging en jezelf weerspiegelt in vele dimensies.

Ook zal dit jaar WONDR experience hun deuren openen op Amsterdam Open Air. Je kunt daar super leuke foto’s maken, Karaoke zingen en natuurlijk een cocktailtje drinken op het welbekende WONDRs Pink Beach.

De ticketverkoop is nog steeds bezig, dus je kunt nog kaartjes scoren. Een Final dagkaartje voor zaterdag kost €79,95 en een Regular kaartje voor zondag kost €68,50.Wil je meer weten over Amsterdam Open Air 2024? Of ben je benieuwd naar de volledige timetable? Check dan nu onze festivalpagina van AOA.

16 mei 2024

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter