Festival Fans lanceert nieuwe foodtruck festival agenda!

Festival Fans lanceert nieuwe foodtruck festival agenda!

Het festivalseizoen is begonnen! Elk weekend staan er in Nederland tientallen festivals op het programma. Ook foodtruck festivals zijn al jaren erg populair, maar een goede agenda ontbrak nog. Tot vandaag, want we hebben een nieuwe foodtruck festival agenda gelanceerd!

Smakelijk avontuur voor jong en oud

Het bezoeken van foodtruck festivals is een super leuk uitje voor jong en oud. Of je nu in het gezelschap bent van vrienden of een heerlijk uitje plant met je gezin. Ieder foodtruck festival is toegankelijk voor alle leeftijden. Daarnaast is de toegang tot de foodtruck festivals vaak gratis. Je kunt er genieten van een lekker muziekprogramma, verschillende activiteiten, workshops en natuurlijk het aller belangrijkste: heerlijke gerechtjes.

Overzichtelijke agenda

In de foodtruck agenda kun je per maand zien waar de leukste en lekkerste foodtruck festivals worden georganiseerd. Van de grote organisaties zoals Rrrollend die met hun karavaan langs grote steden trekken tot de meest intieme foodtruck festivals in kleine dorpjes. Op de foodtruck festival pagina’s kun je, naast alle algemene informatie, zien welke foodtrucks er allemaal aanwezig zijn op het festival. Zo kom je te weten door welke smaken jij jouw smaakpapillen kan verleiden.

Favoriete foodtrucks

Kom je niet voor de muziek maar juist voor het lekkere eten naar een festival? Elke foodtruck heeft nu ook een speciale pagina op Festival Fans. Zo kun je op basis van jouw favoriete smaken uitkiezen welke foodtruck festival jij 100% zeker moet bezoeken. Wil je bijvoorbeeld zien waar Hans Worst deze zomer staat met zijn populaire RotDogs? Dit kan je terugvinden in onze foodtruck festival agenda!

Foto’s: Rrrollend Foodtruck Festival

15 mei 2024

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter