Koningsdag outfits voor mannen

Koningsdag outfits voor mannen

Tijdens Koningsdag kleurt heel Nederland en mensen bezoeken de meest gave festivals en feesten. Of je nou in stijl gaat met een mooi shirtje of jasje, of verkleed gaat in je gekste leeuwenpak… met koningsdag maakt het allemaal niet uit. Er is ontzettend veel keuze in outfits en dat kan nog wel eens lastig zijn. Bekijk de leukste Koningsdag artikelen oor heren hieronder.

1. Rave Safe hesje oranje

Vier Koningsdag veilig en val lekker op met het Rave Safe Koningsdag hesje. Geen gedoe, makkelijk aan te trekken en je vrienden kunnen je hopelijk snel terug vinden linksvoor, vooral avonds als de fluoriderende werking het doet.

2. Smoking Willy T-Shirt

Laat je gevoel voor humor zien met dit iconische Smoking Willy T-Shirt, met de gedurfde foto van onze koning ben jij gegarandeerd dé blikvanger van het feest.

3. Ga je lekker? Buckethat

We zullen het vast allemaal wel eens gezegd of gehoord hebben op een festival: ‘Ga je lekker‘. Met deze speciaal ontworpen buckethat hoef je die vraag nooit meer te stellen, de mensen om je heen hoeven alleen maar even naar je te kijken. Match hem met een van de andere shirts uit het artikel.

4. Pluto Koningsdag zonnebril

We hopen natuurlijk allemaal op heerlijk zonnig weer tijdens Koningsdag. Een zonnebril is dan ook een must-have voor elke Koningsdagvierder. Het is niet alleen lekker voor de zon maakt het maakt je oufit helemaal af op het grootste oranjefeest van het jaar.

5. T-Shirt

Laat je Koningdagoutfit stralen met het exclusieve Koningsdagshirt van de Zara! De achterkant is stijlvol met een koninklijke flair. Match hem met de Pluto Koningsdag zonnebril. Bestel nog snel jouw T-Shirt met contrasterende prints.

6. Forever Slim Fit Hoodie Orange

Maak een fashion statement tijdens Koningsdag met deze speciale Forever Slim Fit Hoodie Orange. Uniek ontworpen met een eigentijds ontwerp en comfort fitting. Het kan nog wel eens koud zijn met Koningdag of anders koelt het in de avonden wel af. Hij is makkelijk om te knopen en lekker warm om te dragen.

7. Bomberjack met patches

Of je nu danst op je favoriete artiesten, of gewoon lekker geniet met je vrienden en familie, de trendy oranje bomberjack van de Zara maakt altijd je outfit compleet. De oranje kleur brengt niet alleen een eerbetoon aan onze nationale kleur, maar het laat je ook opvallen terwijl je feest viert. Match hem met je eigen outfit of met een van de bovenstaande artikelen.

18 april 2024

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter