Outdoor festivals tijdens Carnaval 2019

Outdoor festivals tijdens Carnaval 2019

Carnaval vindt dit jaar plaats van zondag 3 t/m dinsdag 6 maart 2019, maar eerder beginnen kan natuurlijk altijd! In het zuiden van Nederland begint carnaval meestal al op de vrijdag of zelfs de donderdag. Er komen met carnaval elk jaar steeds meer hardstyle en feestmuziek festivals bij en die willen we natuurlijk allemaal meemaken. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt van alle (outdoor) hardstyle festivals tijdens carnaval 2019. Check ook onze speciale carnaval festival agenda.

Het is natuurlijk de bedoeling dat je verkleed naar deze feestjes gaat! Ben je nog op zoek naar een leuke en comfortabele outfit? Op de website van onze partner Festival Onesies vind je vele onesies speciaal voor carnaval. Een unicorn pak of tijgertje met een eigen opdruk. Ook leuk voor de hele vriendengroep! Daarnaast kun je ook pakken bestellen van het populaire La Casa de Papel. Voordeel van deze carnaval outfits is dat ze lekker warm zijn, toch wel handig begin maart.

Zaterdag

Daisy Carnaval Festival

Op zaterdag kun je kiezen tussen een binnen- of buitenfeest. Want er is het Daisy Carnaval Festival (van 16:00 uur tot 01:00 uur) in de Koepelhal in Tilburg en het outdoor Karnaval Festival. Op Daisy kun je genieten van hits, classics, knallers, meezingers, guilty pleasures en hiphop. Je zal artiesten horen als Johnny 500, Weslo en Praia del Sol. De Early bird en de groepsticket zijn al uitverkocht, maar gelukkig zijn de regular en de late tickets nog beschikbaar. Dit festival is 18+.

 

Karnaval Festival

Op zaterdag en zondag van 12:00 tot 22:30 uur is Karnaval Festival er weer in Moergestel. Een heerlijk outdoor festival dat wordt georganiseerd door  de organisatoren van Intens. Haal je beste en mooiste pak van stal en ga de hele dag stampen, lachen, gieren en brullen.
Ze hebben 5 area’s met verschillende soorten muziek. Op de Mainstage staan verschillende artiesten zoals Ran- D en de Snollebollekes. Delete, E-Force en Rebelion zijn een van de artiesten die op de Fanaticz Indoor Stage staan. De Flugel Feesttent heeft artiesten zoals de Alpenzusjes, Lamme Frans en Tommy Santo. Level One, Deenis en Envine zijn een van de artiesten die in de Boombox staan. In de Partyhut staan artiesten als Dj Jantje en  Zanger Bas. De kaarten voor Karnaval Festival zijn al helemaal uitverkocht, maar je kan altijd kijken op Ticketswap of er nog kaartjes beschikbaar komen. Op de zaterdag is de leeftijd 18+

Confettival

De organisatoren van onder andere Royal Dutch Eindhoven en Winter Park Festival komen op 2 en 3 maart 2019 met een gloednieuw, kontsgekke Carnavals evenement: Confettival! 2 dagen complete chaos, piepende oren, kilometer polonaises en ontzetten veel bier. Het festival vindt plaats op het Stadhuisplein in Eindhoven. The Darkraver en De Lievelings Dj’s van je Zusje zijn een van de artiesten die er op de zaterdag zijn. De deuren zullen openen om 14:00 uur en de zaterdag heeft geen eindtijd. Ze gaan door tot het niet meer gezellig is! Tickets zijn verkrijgbaar en toegankelijk voor jongeren van 18 jaar of ouder.

 

 

 

Zondag

Mega Outdoor Carnavals Party

Vier hardstyle carnaval op MOCP! Op zondag 3 maart 2019 worden alle carnavals wagens aan elkaar gekoppeld en vloeit het bier uit de tap. Dit jaar hebben ze ook weer een tweede area die in het teken zal staan van Nederlandstalige gezelligheid. Het feest wordt gevierd in Udenhout van 15:00 t/m 21:00 uur en is voor mensen van 16 jaar of ouder toegankelijk. Een ticket kost maar €11 en zijn nog steeds te koop.

 

 

Confettival

Op zondag 3 maart kan je nóg een dag genieten van Confettival. Een dag complete chaos, piepende oren, polonaises en veel bier. Op de zondag kan je artiesten horen als Paul Elstak, Fiësto, het Feestteam en Crooxs. Ook op de zondag gaan de deuren open om 14:00 maar deze keer sluiten ze de tent wel om 23:00. Het festival is voor jongeren van 18 jaar of ouder.

 

 

 

 

Karnaval festival

Op zondag van 14:30 t/m 21:30 uur kan je nóg een dag feesten op Karnaval Festival. Ook op de zondag hebben ze weer 5 area’s. Op de Mainstage staan artiesten als Radical Redemption, Da Tweekaz en Warface vs D-Sturb. Paul Elstak, Mental Theo en Partyraiser staan op de Indoor Mainstage.

De Flugel feesttent heeft artiesten als Zanger Kafke en De SnollebollekesThe Shade en Bestia zijn een van de artiesten die in de Boombox staan. In Onbesuisd Invites: Theekransje staan artiesten als Mattix & Bash en Kosi. Ook de zondag van Karnaval Festival is helaas al helemaal uitverkocht.

Maandag

Het Stuiterbal

Het Stuiterbal vindt plaats op maandag van 14:00 tot 23:30 uur. Het festival hebben drie overdekte stages met in totaal 25 artiesten! Snollebollekes, De Lievelings Dj’s van je Zusje en Zanger Kafke zijn een van de artiesten die er zullen zijn. Dit festival is toegankelijk voor mensen die 18 jaar of ouder zijn. Voor €25,79 heb jij al een ticket in je handen!

 

 

 

Dinsdag

Carnabal

De laatste dag van carnaval wil je natuurlijk ook goed vieren, mocht je nog leven, met een leuk festival! Op de carnavalsdinsdag vindt Carnabal opnieuw plaats in manege de Molenheide in Schijndel. Je zal artiesten horen als Zanger Kafke, Ran-D en SJANNIES. Een ticket voor Carnabal kost €20,74, kaartjes zijn nog te koop.

 

 

 

Foto door: Het Stuiterbal

13 februari 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter