10% korting op alle festival pakketten van Festicket

10% korting op alle festival pakketten van Festicket

Het festivalseizoen is al een tijdje geopend en vanaf nu staan er welk weekend talloze festivals op het programma 🙂 Helaas zijn de meeste feestjes er niet goedkoper op geworden. En als je alles bij elkaar optelt (ticket, vervoer, eten & drinken) tikken die festivals toch aardig aan. Gelukkig hebben we een mooie deal voor je! Ticketpartner Festicket biedt nog t/m morgen (30 mei) een mooie korting aan op tickets.

10% korting op packages
Wat houdt de deal in? Je krijgt t/m donderdag 30 mei 10% korting op alle packages op Festicket. De korting is dus niet geldig alleen op tickets, maar wel in combinatie met bijvoorbeeld een hotelovernachting. Deze kun je ook via Festicket boeken. Ze bieden, in combinatie met een ticket, overnachtingen bij hotels en hostels in de buurt van het festival aan.

Op welke festivals geldt deze korting?
Een overzicht van alle festivals vind je op deze overzichtspagina. Aan het labeltje -10% kun je zien of de korting op een bepaald festival geldig is.

Extra korting op Electronic Family
Op Electronic Family (zaterdag 20 juli, Rosmalen) krijg je een extar korting van 25% op de early bird tickets (€44,50). Daardoor betaal je nu nog slechts €33,37. Deze korting start op 31 mei en loopt slechst twee dagen. Er is voor dit festivals tevens een betalingsplan beschikbaar waardoor je in termijnen kunt betalen.

29 mei 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter