Over ons & Contact

Festival Fans probeert de festival fan op de hoogte te houden van de kaartverkoop, line-up, reviews en win acties van festivals in Nederland en Vlaanderen. We richten ons hier vooral op de festivals in de (deep)house, hardstyle, pop/rock en techno scene. Dit doen we door zoveel mogelijk festivals zelf te bezoeken, en heel het internet af te struinen naar het laatste festival nieuws.

Heb je een vraag, opmerking of ben je bijvoorbeeld benieuwd naar de advertentiemogelijkheden (bereik van zo’n 1 miljoen bezoekers p/m) neem dan contact op via het onderstaande formulier of stuur een mail naar info[@]festivalfans.nl.

Let op: Festival Fans organiseert zelf geen festivals, we geven enkel informatie. Mocht je zelf een festival willen toevoegen, dat kan op deze pagina.

Betrouwbaarheid tickets
Op festivalpagina’s linkt Festival Fans doorgaans door naar de officiële ticketshop. Het kan ook zijn, dat we in samenwerking met de festivalorganisaties, zelf tickets aanbieden. Je kunt tickets dan direct op onze pagina’s aanschaffen. Mocht een festival zijn uitverkocht dan linken we mogelijk door naar een andere partner, TicketSwap.

Festival Fans plaatst nooit links naar andere (onbetrouwbare) marktplaatsen, die kaarten voor woekerprijzen proberen te verkopen. Twijfel je bij het kopen van je festivalticket over de betrouwbaarheid? Schroom niet om ons een mailtje te sturen. We helpen je graag!

Contact

Festival Fans is gevestigd aan de Veemarktkade 8 te ‘s-Hertogenbosch: