Reporters

Zonder een team van reporters zouden we nooit al het nieuws, reports en foto’s kunnen plaatsen. Hieronder een overzicht van de mensen die zorgen voor de de informatie op Festival Fans.

Wil je ook reporter worden en heel de zomer namens ons festivals afstruinen? Neem dan contact met ons op!

 

Anouk Anouk
Als student vind ik het leuk om een feestje mee te pakken, maar wat ik toch het allerliefste doe is een festival bezoeken. Je leert er veel mensen kennen, kan doen waar jij je goed bij voelt en de sfeer is eigenlijk altijd goed. Om iedereen een beetje van deze sfeer te laten proeven schrijf ik over de verschillende festivals voor Festival Fans.

Lees alle reports / berichten van Anouk.

Diederik Diederik
Als festival fan houd ik erg van Deep/Tech House en van Electric Dance Music. Ik ga regelmatig naar festivals en ben komende zomer voor het eerst op Tomorrowland te vinden!

Lees alle reports / berichten van Diederik.

Elisa Elisa
Elisa, 21 jaar jong, woonachtig in Groningen maar oorspronkelijk Brabantse, of terwijl; een Groninger met een zachte G. Houdt wel van een feestje op zijn tijd.

Lees alle reports / berichten van Elisa.

Jasper Jasper
Student woonachtig in het oosten des lands. House, hiphop, de hardere stijlen, techno: ik geniet van alles! Sinds deze zomer lees je over mijn festivalgefladder op Festival Fans.

Lees alle reports / berichten van Jasper.

Nina Nina
Twee jaar geleden heb ik de festival wereld ontdekt, en dan met name de (deep)house en techno festivals, en ik zal je zeggen, uit ervaring sprekende, het is lastig om er weer uit te komen. Heerlijk een dag/nacht vrij van alles, nieuwe mensen leren kennen, een dansje wagen en dit allemaal mede mogelijk gemaakt door de perfecte sfeer. Daarom lijkt het me super tof om dit ,door middel van foto’s en verslagen, met jullie te delen, jullie mee te nemen in deze prachtige, wonderlijke wereld.

Lees alle reports / berichten van Nina.

Pascalle Pascalle
Lees alle reports / berichten van Pascalle.
Priscilla Priscilla
Als groot Festival Fan deel ik uiteraard graag mijn ervaringen voor Festival Fans. Een dansje waag ik het liefst op Deephouse of Techno muziek!

Lees alle reports / berichten van Priscilla.

Shanna Shanna
Sinds mijn eerste bezoek aan een festival ben ik verkocht. Het liefst bezoek een festival waar ik kan verdwalen, op avontuur kan en onvergetelijke herinneringen kan maken. Ik ben verliefd op EDM en een line-up met grote namen is een must voor elk feest of festival dat ik bezoek!

Lees alle reports / berichten van Shanna.

Sien Sien
Mijn muziek smaak ligt voornamelijk bij eclectische music. Maar het beste wat er is vind ik de altijd gruwelijke toffe sfeer op alle festivals en events!

Lees alle reports / berichten van Sien.

Bram Bram
Drie jaar geleden ben ik Festival Fans begonnen. Met hulp van iedereen die hierboven ^ staat geven we duizenden bezoekers per maand o.a. informatie, reports en foto’s van de lekkerste festivals in Nederland en Vlaanderen. Mij kun tegen komen op festivals als Smeerboel, 7th Sunday en hopelijk ook Tomorrowland volgende zomer.

Lees alle reports / berichten van Bram.