Reporters

Zonder een team van reporters zouden we nooit al het nieuws, reports en foto’s kunnen plaatsen. Hieronder een overzicht van de mensen die zorgen voor de de informatie op Festival Fans.

Wil je ook reporter worden en heel de zomer namens ons festivals afstruinen? Neem dan contact op! Op zoek naar een baan of stageplaats, bekijk dan onze vacature pagina.

AnoukAnouk
Als student vind ik het leuk om een feestje mee te pakken, maar wat ik toch het allerliefste doe is een festival bezoeken. Je leert er veel mensen kennen, kan doen waar jij je goed bij voelt en de sfeer is eigenlijk altijd goed. Om iedereen een beetje van deze sfeer te laten proeven schrijf ik over de verschillende festivals voor Festival Fans. Lees alle reports / berichten van Anouk.
ChristelChristel
Ze noemen me handsome.
Ze noemen me fashion.
Ze noemen me magic.
Spring op een track en classic. Lees alle reports / berichten van Christel.
DemiDemi

Lees alle reports / berichten van Demi.

FroukjeFroukje
Een echte Brabantse meid die naar elk feestje gaat en zeker niet bang is om nieuwe dingen te ontdekken. Een dag niet gefeest is een dag niet geleefd. Lees alle reports / berichten van Froukje.
JanneJanne
Ik kijk elk jaar weer uit naar het festival seizoen, om al je zorgen te vergeten en helemaal los te gaan met je vrienden! Lees alle reports / berichten van Janne.
JulesJules
Al 5 jaar Dj en enthousiaste festivalganger. Nu ook paraat om Festival Fans internationaal te maken en ook de Belgische festivals te coveren! Lees alle reports / berichten van Jules.
LindyLindy
Party hard, make mistakes, laugh endlessly, do things you’re afraid to do. After all, you’re only young once. Lees alle reports / berichten van Lindy.
LotteLotte
Tegen een feestje zeg ik geen nee! Als stagiair zijnde in dit bedrijf kan ik daarom ook niet wachten om met festivals aan de slag te gaan. Ik geniet het meeste van de sfeer en de artiesten. Je zal me voornamelijk tegenkomen op festivals waar R&B te horen is! Lees alle reports / berichten van Lotte.
ManonManon
Een festival is meer dan alleen muziek, het is de sfeer en de gezelligheid die het levend maakt. Je zorgen vergeten en genieten. Mij zul je vooral vinden op r&b/urban festivals, maar er staan zeker meer genres op de planning en ik sta altijd open voor nieuwe ervaringen. Lees alle reports / berichten van Manon.
MarlijnMarlijn
Elk festival is voor mij een geluksmomentje. Vrijheid, blijheid en ‘t liefst het hele jaar door bezoek ik festivals. Ik heb een grote liefde voor Harder Styles maar mij kun je zeker wakker maken voor elk feestje wat voor genre dan ook! Lees alle reports / berichten van Marlijn.
MichaelMichael
Voel de vibe,
voel de beat,
met mijn maten,
IK GENIET!
Lees alle reports / berichten van Michael.
RemonRemon
Of je nou feest of niet beweegt
de club coming up zit er midden in.
Het maakt niet uit ik dans alleen
de club coming up ik heb zin er in.
Zolang ik leef is life een feest
maak het beste ervan want je zit erin. Lees alle reports / berichten van Remon.
RickRick
Vanaf mijn 16e al fan van de sfeer op festivals en dat is alleen maar meer geworden. Ik woon in het deel van Nederland waar meer water dan land is, dus elk feestje is een hele reis, vooral naar de Techno en Hardcore feestjes, maar dat is het helemaal waard! Lees alle reports / berichten van Rick.
RobinRobin
Ondanks een voorkeur voor pop, rock, singer-songwriter kan je mij op ieder festival tegenkomen.Genietend van de muziek, sfeer en hopelijk de zon en meestal met een camera in mijn handen.Alles om dat perfecte festival-sfeertje een blijvende herinnering te maken! Lees alle reports / berichten van Robin.
PascallePascalle
Ieder weekend huppel ik voor jullie, maar eigenlijk vooral voor mezelf, op zoveel mogelijk festivals in binnen en buitenland rond. Ik ben woonachtig in de mooiste stad van Nederland en dol op het tastbaar maken van mijn hersenspinsels. Lees alle reports / berichten van Pascalle.
Pieter-BasPieter-Bas
Lekker dansen met vrienden op de meest vunzige deuntjes is wat mij enorm gelukkig maakt. Je kunt mij regelmatig vinden op verschillende techno feestjes door het hele land. Thuishaven, Awakenings, Strafwerk, Drumcode en Oranjebloesem heb ik allemaal al een keer bezocht en hoop er nog vele te kunnen bezoeken! Lees alle reports / berichten van Pieter-Bas.
ShannaShanna
Sinds mijn eerste bezoek aan een festival ben ik verkocht. Het liefst bezoek een festival waar ik kan verdwalen, op avontuur kan en onvergetelijke herinneringen kan maken. Ik ben verliefd op EDM en een line-up met grote namen is een must voor elk feest of festival dat ik bezoek! Lees alle reports / berichten van Shanna.
SienSien
Limburgse Amsterdammer die immens veel van rockbandjes houdt. Gooi een plaat van Dire Straits of Foo Fighters en ik ben helemaal in mijn element. Maar 90s classics mogen er zeker weten ook wezen. Soms met de pen soms met de camera; laat me je meenemen met mijn avonturen op festivals. Lees alle reports / berichten van Sien.
BramBram
Vijf jaar geleden ben ik Festival Fans begonnen. Met hulp van iedereen die hierboven ^ staat geven we honderdduizenden bezoekers o.a. informatie over de lekkerste festivals in Nederland. Mij kun je tegen komen op techno / house festivals als Soenda, Smeerboel en Solar. Lees alle reports / berichten van Bram.