Reporters

Zonder een team van reporters zouden we nooit al het nieuws, reports en foto’s kunnen plaatsen. Hieronder een overzicht van de mensen die zorgen voor de de informatie op Festival Fans.

Wil je ook reporter worden en heel de zomer namens ons festivals afstruinen? Neem dan contact op! Op zoek naar een baan of stageplaats, bekijk dan onze vacature pagina.

Anouk Anouk
Als student vind ik het leuk om een feestje mee te pakken, maar wat ik toch het allerliefste doe is een festival bezoeken. Je leert er veel mensen kennen, kan doen waar jij je goed bij voelt en de sfeer is eigenlijk altijd goed. Om iedereen een beetje van deze sfeer te laten proeven schrijf ik over de verschillende festivals voor Festival Fans. Lees alle reports / berichten van Anouk.
Aukje Aukje
Vanaf jongs af aan ben ik te vinden festivals. Vanuit daar is mijn liefde voor festivals gegroeid. Tegenwoordig ga ik het liefst naar House en Techno festivals. Daarnaast organiseer ik het Buffel Up festival, om ook een kijkje achter de schermen mee te pakken. Lees alle reports / berichten van Aukje.
Brent Brent
Sinds een paar jaar ben ik te vinden op verschillende House, Techno, Hardstyle en Hiphop festivals. Je betreedt het terrein, haalt een lekker drankje en je kan je compleet laten gaan. Als stagiair van Festival Fans hoop ik mezelf nog meer aan de festival wereld te binden. Kom je me tegen op een feestje? Maak dan gerust een praatje met me!. Lees alle reports / berichten van Brent.
Britt Britt
Vanaf mijn 18e bezoek ik al bijna elk Hardstyle festival. Elk jaar kijk ik dan ook weer opnieuw uit naar het festival seizoen. Ik kan heel erg genieten van de sfeer en gezelligheid. Als stagiaire binnen dit bedrijf kan ik ook niet wachten om met alles rondom festivals aan de gang te gaan! Lees alle reports / berichten van Britt.
Christel Christel
Ze noemen me handsome.
Ze noemen me fashion.
Ze noemen me magic.
Spring op een track en classic.Lees alle reports / berichten van Christel.
Demi Demi

Lees alle reports / berichten van Demi.

Femke Femke
Elk jaar kijk ik weer opnieuw uit naar alle festivals die zullen plaatsvinden. Samen met vrienden, dansen op de tofste setjes en de sfeer onderling tussen alle festivalbezoekers. Lees alle reports / berichten van Femke.
Froukje Froukje
Een echte Brabantse meid die naar elk feestje gaat en zeker niet bang is om nieuwe dingen te ontdekken. Een dag niet gefeest is een dag niet geleefd.Lees alle reports / berichten van Froukje.
Janne Janne
Ik kijk elk jaar weer uit naar het festival seizoen, om al je zorgen te vergeten en helemaal los te gaan met je vrienden!Lees alle reports / berichten van Janne.
Joelle Joëlle
Sinds mijn eerste festival op negen jarige leeftijd op Appelpop ben ik verkocht. Werken achter de bar op festivals als Festivate, en met vrienden in het zonnetje dansen op Mysteryland is wat ik het allerliefste doe. Ik kijk er naar uit om door mijn stage bij Festival Fans nog meer verbonden te worden met festivals. Lees alle reports / berichten van Joëlle.
Jules Jules
Al 5 jaar Dj en enthousiaste festivalganger. Nu ook paraat om Festival Fans internationaal te maken en ook de Belgische festivals te coveren!Lees alle reports / berichten van Jules.
Lindy Lindy
Party hard, make mistakes, laugh endlessly, do things you’re afraid to do. After all, you’re only young once.Lees alle reports / berichten van Lindy.
Lotte Lotte
Tegen een feestje zeg ik geen nee! Als stagiair zijnde in dit bedrijf kan ik daarom ook niet wachten om met festivals aan de slag te gaan. Ik geniet het meeste van de sfeer en de artiesten. Je zal me voornamelijk tegenkomen op festivals waar R&B te horen is!Lees alle reports / berichten van Lotte.
Marlijn Marlijn
Elk festival is voor mij een geluksmomentje. Vrijheid, blijheid en ‘t liefst het hele jaar door bezoek ik festivals. Ik heb een grote liefde voor Harder Styles maar mij kun je zeker wakker maken voor elk feestje wat voor genre dan ook!Lees alle reports / berichten van Marlijn.
Michael Michael
Voel de vibe,
voel de beat,
met mijn maten,
IK GENIET!Lees alle reports / berichten van Michael.
Mikki Mikki
Altijd ben ik al geïnteresseerd geweest in muziek. Ik hou van feestjes en festivals. Ik kan genieten van de muziek maar ook van het samen zijn met vrienden, nieuwe mensen leren kennen en de vrolijke, feestelijke sfeer die eromheen hangt. Nu ik eindelijk 18 ben kan ik de festivals gaan ontdekken, ik kijk er naar uit om uit mijn comfortzone te gaan en alle genres uit te proberen! Lees alle reports / berichten van Mikki.
Niels Niels
Mijn naam is Niels Kassenberg, Ik ben 18 jaar oud en luister graag naar muziek. Mijn favoriete genre is Hip Hop maar ik luister eigenlijk naar van alles en nog wat en sta altijd open voor nieuwe dingen. Ik vind het altijd leuk om naar festivals, concerten en feestjes te gaan! Lees alle reports / berichten van Niels.
Remon Remon
Of je nou feest of niet beweegt
de club coming up zit er midden in.
Het maakt niet uit ik dans alleen
de club coming up ik heb zin er in.
Zolang ik leef is life een feest
maak het beste ervan want je zit erin. Lees alle reports / berichten van Remon.
Rick Rick
Vanaf mijn 16e al fan van de sfeer op festivals en dat is alleen maar meer geworden. Ik woon in het deel van Nederland waar meer water dan land is, dus elk feestje is een hele reis, vooral naar de Techno en Hardcore feestjes, maar dat is het helemaal waard!Lees alle reports / berichten van Rick.
Robin Robin
Ondanks een voorkeur voor pop, rock, singer-songwriter kan je mij op ieder festival tegenkomen.Genietend van de muziek, sfeer en hopelijk de zon en meestal met een camera in mijn handen.Alles om dat perfecte festival-sfeertje een blijvende herinnering te maken! Lees alle reports / berichten van Robin.
Pascalle Pascalle
Ieder weekend huppel ik voor jullie, maar eigenlijk vooral voor mezelf, op zoveel mogelijk festivals in binnen en buitenland rond. Ik ben woonachtig in de mooiste stad van Nederland en dol op het tastbaar maken van mijn hersenspinsels. Lees alle reports / berichten van Pascalle.
Paulina Paulina
Sinds kleins af aan ben ik al een grote muziekfanaat, geen genre is mij te gek! Mij zul je nooit ‘nee’ horen zeggen tegen een feestje. Ik sta altijd vol plezier te zingen en te dansen in clubs en op festivals.Lees alle reports / berichten van Paulina.
Pieter-Bas Pieter-Bas
Lekker dansen met vrienden op de meest vunzige deuntjes is wat mij enorm gelukkig maakt. Je kunt mij regelmatig vinden op verschillende techno feestjes door het hele land. Thuishaven, Awakenings, Strafwerk, Drumcode en Oranjebloesem heb ik allemaal al een keer bezocht en hoop er nog vele te kunnen bezoeken! Lees alle reports / berichten van Pieter-Bas.
Shanna Shanna
Sinds mijn eerste bezoek aan een festival ben ik verkocht. Het liefst bezoek een festival waar ik kan verdwalen, op avontuur kan en onvergetelijke herinneringen kan maken. Ik ben verliefd op EDM en een line-up met grote namen is een must voor elk feest of festival dat ik bezoek! Lees alle reports / berichten van Shanna.
Sien Sien
Limburgse Amsterdammer die immens veel van rockbandjes houdt. Gooi een plaat van Dire Straits of Foo Fighters en ik ben helemaal in mijn element. Maar 90s classics mogen er zeker weten ook wezen. Soms met de pen soms met de camera; laat me je meenemen met mijn avonturen op festivals. Lees alle reports / berichten van Sien.
Sjors Sjors
Tegen festivals en feestjes zeg ik geen nee. Van kleine feestjes tot aan de grootste festivals. Ik vind alles leuk. Verder kan je mij ook zeker tegenkomen bij verschillende concerten. Qua genres is mij niks te gek, van de donkerste techno tot aan singer-songwriters. Lees alle reports / berichten van Sjors.
Bram Bram
Negen jaar geleden ben ik Festival Fans begonnen. Met hulp van iedereen die hierboven ^ staat geven we honderdduizenden bezoekers per maand o.a. informatie over de lekkerste festivals in Nederland. Mij kun je tegen komen op techno / house festivals als Soenda, Smeerboel en Solar. Lees alle reports / berichten van Bram.