Reporters

Zonder een team van reporters zouden we nooit al het nieuws, reports en foto’s kunnen plaatsen. Hieronder een overzicht van de mensen die zorgen voor de de informatie op Festival Fans.

Wil je ook reporter worden en heel de zomer namens ons festivals afstruinen? Neem dan contact op!

AnoukAnouk
Als student vind ik het leuk om een feestje mee te pakken, maar wat ik toch het allerliefste doe is een festival bezoeken. Je leert er veel mensen kennen, kan doen waar jij je goed bij voelt en de sfeer is eigenlijk altijd goed. Om iedereen een beetje van deze sfeer te laten proeven schrijf ik over de verschillende festivals voor Festival Fans. Lees alle reports / berichten van Anouk.
PascallePascalle
Ieder weekend huppel ik voor jullie, maar eigenlijk vooral voor mezelf, op zoveel mogelijk festivals in binnen en buitenland rond. Ik ben woonachtig in de mooiste stad van Nederland en dol op het tastbaar maken van mijn hersenspinsels. Lees alle reports / berichten van Pascalle.
ShannaShanna
Sinds mijn eerste bezoek aan een festival ben ik verkocht. Het liefst bezoek een festival waar ik kan verdwalen, op avontuur kan en onvergetelijke herinneringen kan maken. Ik ben verliefd op EDM en een line-up met grote namen is een must voor elk feest of festival dat ik bezoek! Lees alle reports / berichten van Shanna.
SienSien
Limburgse Amsterdammer. Ik wacht ieder jaar vol smart op het festivalseizoen, hou immens van rockbandjes, 90s r&b en oude dance classics en vindt de heerlijke vibe op festivals het beste wat er is. Lees alle reports / berichten van Sien.
BramBram
Vier jaar geleden ben ik Festival Fans begonnen. Met hulp van iedereen die hierboven ^ staat geven we tienduizenden bezoekers per maand o.a. informatie over de lekkerste festivals in Nederland. Mij kun tegen komen op techno / house festivals als Soenda, Smeerboel en Solar. Lees alle reports / berichten van Bram.