Of zoek een festival met filters
x
Genre:
x
Stad:
x
Leeftijd:
x
Prijs:

Nieuws

3 mooiste Oktoberfest Festivals uit Nederland en Duitsland!

3 mooiste Oktoberfest Festivals uit Nederland en Duitsland!

Oktober staat alweer bijna voor de deur. Dit betekend maar 1 ding: Oktoberfeesten! Heerlijk foute pakjes met grote pullen bier! Hier zeg je natuurlijk geen nee tegen. Om naar alle Oktoberfest Festivals te gaan is onmogelijk. Daarom hebben wij hieronder de 3 mooiste Oktoberfest Festivals op een rijtje gezet, zodat jij een duidelijk overzicht krijgt en weet welk Oktoberfest jij niet mag missen!

Oktoberfeest Sittard
Oktoberfeest Sittard is het grootste najaarsfeest van het zuiden! Het festival vindt plaats van 11 t/m 16 oktober. Geniet van dit bierfeest, terwijl er ook nog een kermis bij zit! Het is dus meer dan alleen zuipen. Onder andere Dieter Koblenz en Giel Beelen komen optreden. Verder staat Oktoberfeest Sittard in de top 10 beste oktoberfeesten van de wereld! Meer redenen om te gaan hoeven we niet te geven. Er zijn nog tickets beschikbaar. Bij 4 paviljoenen wordt er entree gevraagd en moet je dus tickets bestellen, bij de rest is er gratis entree.

Oktoberfest Sittard

© Facebook Oktoberfeest Sittard

Oktoberfest Den Bosch
Oktoberfest Den Bosch vindt plaats op 11 en 12 oktober. Op de Parade zal een luxe verwarmde hal komen te staan. Deze hal zal Duits worden aangekleed, zodat het plaatje van Oktoberfest Den Bosch compleet is. Ga los op artiesten zoals Zanger Kafke en Domien Verschuren! Het is de bedoeling dat iedereen hun mooiste lederhosen en dirndl aantrekt! Tickets zijn beschikbaar voor €19,95.

Oktoberfest Den Bosch

© De Vaste Clique – Facebook Oktoberfest Den Bosch

München Oktoberfest
De laatste, maar zeker niet de minste! Het München Oktoberfest! Hét Oktoberfest waar elke liefhebber natuurlijk een keer naar toe wilt. Dit Oktoberfest vindt plaats van 21 september t/m 6 oktober. Geniet van de bijbehorende kermis, terwijl je een Bratwurst aan het eten bent. Of ben je te druk bezig met al die pullen bier naar binnen te krijgen? Er is in ieder geval genoeg te doen op het München Oktoberfest!

Oktoberfest München 2018

© Facebook Oktoberfest

Wil je het complete plaatje daadwerkelijk meemaken? Bezoek dan zeker 1 (of meer) van deze bovenstaande festivals.

16 september 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.