300 extra kaarten Elrow Town Festival in de verkoop

300 extra kaarten Elrow Town Festival in de verkoop

Het is bijna zover! De eerste editie van Elrow Town Festival in Amsterdam. Een festival waar veel mensen lang op hebben gewacht. Vorig jaar verschenen ze voor het eerst in Nederland met een ADE editie en dit jaar dus ook met het welbekende festival.

De frivole sfeer die Elrow met zich meebrengt en de waanzinnige line-up laten niks te wensen over. Het festival wordt gehost op de NDSM Werf. Een locatie die goed bereikbaar is vanaf zowel de binnenstad als met het openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Centraal ben je met de pond slechts enkele minuten verwijdert van het festival terrein.

Timetable
timetable-elrow-festival

Dress to Impress
Zelf noemen ze het 100% Rowgelia style maar wat dit precies betekent? Who knows.. Wat wij wel weten is dat niets te gek is: glitters, pruiken, schmink, alles kan en mag! Zoek op Instagram de hashtag #elrow voor outfit inspiratie en daarna is het dress to impress.

300 extra kaarten in de verkoop
Wie nog geen kaartje heeft weten te bemachtigen, niet getreurd.. Morgen om 12:00 uur zullen er 300 extra tickets in de verkoop gaan. Dus, zet je alarm om 12:00 uur en bemachtig één van de laatste tickets want dit festival wil je niet missen! Be there or be square!

Plattegrond
elrow-plattegrond

Check alvast een aantal aftermovies van voorgaande jaren om in de stemming te komen!

3 september 2018

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter