Nieuws

4 tips om als eerste in de wachtrij te komen op TicketSwap!

4 tips om als eerste in de wachtrij te komen op TicketSwap!

Voor de meeste festival fans is het een welbekend probleem: je probeert een ticket te bemachtigen en bij de eerste verkoop gaat het al mis, helemaal uitverkocht, het lijkt wel een soort loterij. Van Lowlands tot Qlimax of een event tijdens ADE, het is vaak moeilijk om als eerste dat geliefde ticket te bemachtigen. Daarom willen we je graag helpen en geven we in dit artikel 4 tips & tricks zodat jij hopelijk nooit je favoriete festival hoeft te missen met behulp van TicketSwap!

1: Zet een alert aan

Voordat je dit kan doen, heb je eerst een account nodig op TicketSwap om tickets te kopen. Dit kan heel makkelijk als je een Facebook account hebt, want daarmee kun je in no time inloggen! Heb je die niet? Vul dan snel even je gegevens in en je bent er zo!

Met ticketalerts ontvang je een melding via mail als iemand een ticket verkoopt voor jouw geselecteerde festival. Hoe doe je dit? Zoek simpelweg je festival op TicketSwap en druk op “ontvang ticketalerts”. Je kunt daarbij ook nog specificeren hoe duur het ticket maximaal mag zijn en wat voor type ticket het is, als je bijvoorbeeld een dagticket zoekt voor een weekendfestival. Hoe minder het aantal zoekende mensen, hoe groter jouw kans op een ticket! Een hoger aantal zoekenden betekent aan de andere kant ook minder kans op een ticket, maar geef niet op: je hebt evenveel kans als de rest om een ticket te kopen!

Ticketswap

2: Download de app voor nog snellere alerts

Als het festival waarvoor je een ticket wil kopen heel erg gewild is, kun je ook de TicketSwap app downloaden. Als je daar de push notificaties aanzet krijg je nog snellere berichten dan via de mail. Houd je telefoon goed in de gaten en wees er als de kippen bij!

3: Plaats een TicketSwap oproep op Facebook

Als je veel vrienden hebt die naar dezelfde soort festivals gaan, is er een kans dat zij misschien een ticket of meerdere tickets in bezit hebben. Plaats daarom zeker een oproep op Facebook dat je op zoek bent naar een ticket! Ook al ken je de persoon die op je oproepje reageert niet (goed), kan je alsnog via TicketSwap op een veilige manier het ticket privé overkopen. De verkoper vult dan bij de “promoot je advertentie” stap van het verkoopproces jouw e-mailadres in. Jij bent dan de enige die het ticket kan kopen!

Ticketswap

© Solar Weekend Festival

4: Blijf kijken, zelfs op de dag van het festival!

Het is natuurlijk heel jammer als je de dag voor of op de dag van het festival waar je naartoe wil geen ticket hebt. Geef het echter nog niet op! Vlak voor het festival kunnen mensen besluiten toch niet te gaan en hun ticket via TicketSwap te verkopen. Ook als er een slechtere weersverwachting is, zoals dit jaar bij Into The Woods, zijn er veel mensen die besluiten hun ticket te verkopen. Ook al is het weer dan wat minder, jij hebt alsnog je ticket om naar een te gek festival te gaan!

Hopelijk kun jij met deze tips & tricks de tickets bemachtigen op TicketSwap die jij zoekt! Check hier ook het blogartikel van TicketSwap over tips & tricks.

14 oktober 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.