5 leuke Halloween festivals!

5 leuke Halloween festivals!

Heb jij nog geen leuk feestje voor Halloween kunnen vinden? Wij hebben er 5 voor je op een rij gezet. Met verschillende genres en locaties is hier vast iets voor jou te vinden om een angstaanjagend Halloween te vieren!

1: Smèrrig Halloween Festival (zaterdag 26 okt.)

Als jij een griezelig feestje zoekt in combinatie met lekker smerige deuntjes, zit je goed bij het Smèrrig Halloween festival! In de Brabanthallen in Den Bosch gaat het los. Met onder andere artiesten als The Partysquad en de Jeugd van Tegenwoordig kun je hier de hele avond dansen in je spooky outfit! Er worden op dit moment alleen nog Regular tickets verkocht voor €32,50. Wel snel zijn want ze zijn zo weg!

crazy sexy cool halloween 2019

© Crazy Sexy Cool

2: Crazy Sexy Cool Halloween (zaterdag 26 okt.)

Crazy Sexy Cool komt ook met een Halloween editie. En deze is outdoor! Wel overdekt zodat je in ieder geval geen regen hoeft te vangen. Het Zuiderpark in Rotterdam zal compleet omgetoverd worden in een spooky festivalterrein. Onder andere JeBroer en Yungfelix zullen vette shows geven. Wil je de complete line-up zien en kijken voor tickets? Check dan onze Crazy Sexy Cool Halloween festivalpagina! Op dit moment zijn er nog Fase 3 tickets en Groepstickets dus wacht zeker niet te lang! Dit festival raakt namelijk snel uitverkocht.

Glow in the dark halloween 2019

© Glow in the Dark

3: Glow in the Dark Halloween Special (zaterdag 26 okt.)

Met onder andere een speciale closing show van Benny Rodrigues is de Glow in the Dark Halloween Special een spookachtig feest. In 2018  waren ze uitverkocht. En dit jaar komen ze terug in het Maassilo in Rotterdam. Let’s get spookt! Feesten tot minimaal 7 uur met lasers, blacklights, rookmachines en meer. Er zijn drie werelden (area’s) met house, future house & techno. Er zijn tickets beschikbaar tegen een prijs van €23,50 , maar je kunt ook voor een goedkopere prijs groeptickets halen. Check de Glow in the Dark pagina voor meer info over de tickets en volledige line-up.

4: Daisy Halloween (Zaterdag 26 okt.)

Daisy is back met een lekker eng feestje in Tilburg! Het is tijd voor; Daisy Halloween 2019! Met een leuke line-up en een “scary” dresscode kan jij de hele avond dansen op leuke hitjes. Er zijn onder andere artiesten aanwezig als Bizzey maar ook Daisy zelf geeft een rugrillende act. Lijkt je dit wat? Er zijn nu Vleermuis tickets beschikbaar voor €22,50 (stage 2), maar je kunt ook goedkoper tickets inslaan als je groepstickets koopt!

Pumpkin 2019

© Julian Spanhof

5: Pumpkin festival (Donderdag 31 okt.)

Last, but definitely not least! We gaan hard, harder hardst! Op het Pumpkin Festival in Duitsland komen alleen maar de beste Hardstyle, Rawstyle, Hardcore en Frenchcore artiesten. Van Dr. Peacock tot Sefa, deze line up laat je rugharen overeind staan. Daarnaast is dit een specifiek festival helemaal gericht op Halloween. Een scary anthem, verklede gabbers en je bent ready to go! Tickets gaan elk jaar snel, dus als jij naar het Pumpkin Festival 2019 wilt gaan wacht dan niet te lang!

We hopen dat je iets hebt kunnen vinden tussen deze spooky festivals! Is dat jammer genoeg niet het geval? Check dan onze volledige festival agenda voor alle feestjes en festivals van de komende tijd!

 

 

25 september 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter