5 redenen waarom je naar Mysteryland toe moet gaan

5 redenen waarom je naar Mysteryland toe moet gaan

Twijfel je nog om naar Mysteryland (25 t/m 27 augustus) te gaan? Lees dan dit artikel want er zijn genoeg redenen om af te reizen naar Haarlemmermeer, waar het festival gehouden wordt.

1. Een van de grootste festivals van Nederland

Mysteryland is qua aantal bezoekers na de Zwarte Cross en Pinkpop, qua aantal bezoekers, het grootste festival van Nederland! Elk jaar komen er, verdeeld over het weekend, maar liefst 133.000 bezoekers af op. Een must visit voor elke festival fan dus. Het Floriadeterrein is gelukkig groot genoeg om al deze bezoekers in goede banen te leiden. Mysteryland is erg ruim opgezet waardoor je niet zoveel last hebt van de drukte.

2. Alle dancegenres komen voorbij

Heb je een vriendengroep die wat verdeeld is qua muziekvoorkeur? Dan is een bezoek aan Mysteryland ideaal. Met meer dan tien (grote) stages zit er voor iedereen namelijk wel wat bij. Van house op de Main tot hakken bij Q-Dance en billen schudden bij Vunzige Deuntjes tot spacen bij de Trance Energy stage. Voor alle liefhebbers van dance muziek heeft het festival dus wel wat te bieden. Check onze festivalpagina voor een overzicht van alle stages en artiesten.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

mysteryland-camping (1)

Mysteryland camping

3. Overnachten op de camping

Met bijna 20.000 overnachtende gasten is de camping van Mysteryland bijna een apart dorp. Het beleven van een festival blijft toch specialer als je op de camping overnacht. Zo maak je de sfeer van een festival optimaal mee. Want wat blijft er lekkerder dan brak opstaan met je vrienden, mooie verhalen delen van de avond ervoor en vervolgens weer een lauw blik bier open trekken, niks toch? 😉

4. Niet alleen muziek

Even bijkomen van alle indrukken en dreunende beats? Natuurlijk zorgt de organisatie van Mysteryland ook voor een gevarieerd food aanbod. Daarnaast is er een leuke randprogrammering opgezet. We verklappen niet alles maar op het terrein kun je bijv. knuffelen met levensgrote beren, meedoen aan yoga sessies of het bekijken van kunst. Laat je verassen!

5. Er zijn nog kaarten

Ben je zo enthousiast geworden dat je toch nog besluit kaartjes te kopen voor Mysteryland 2023? Goed nieuws, er zijn nog tickets beschikbaar! Mocht je slechts één dag willen gaan dan kun je nog zondagtickets kopen. Maar ook weekend- en campingtickets zijn nog beschikbaar in de ticketshop van Mysteryland, hierdoor kun je ook de vrijdag en zaterdag toch nog meepakken. Veel plezier!

21 augustus 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter