5x leukste herfstfestivals in oktober

5x leukste herfstfestivals in oktober

De vakantie is al even voorbij, wat betekent dat de zomer langzaamaan plaats gaat maken voor de herfst. Het kleurrijkste seizoen van het jaar met natuurlijk veel festivals, zodat jij je geen moment hoeft te vervelen in het weekend! Om alvast in de herfststemming te komen hebben wij de 5 leukste herfstfestivals op een rijtje gezet!

1: HRFST Festival (zaterdag 5 oktober)

Als jij van techno houdt, dan zit je zeker goed bij het HRFST Festival! Je vindt hier niet alleen techno, maar je kan hier ook terecht voor een flink portie disco & funk! Geniet onder andere van artiesten als VNTM en Mees Salomé. Fase 3 tickets zijn nog beschikbaar voor €35,35, wacht niet te lang!

HRFST Festival

2: Verknipt Herfst Festival (zaterdag 5 oktober)

De kans is groot dat je wel eens van het Verknipt Festival hebt gehoord. Dit jaar is Verknipt óók in de herfst terug te vinden met hun Herfst Festival! Dit mini techno festival vestigt zich op het Thuishaven terrein. Op deze dag kun je genieten van twee verwarmde binnen stages. Slecht weer is dus geen excuus om niet te gaan! Fatima Hajji en Spektre zijn terug te vinden op de line-up. De Fase 3 Tickets kosten €39,99.

Verknipt Herfst Festival

3: Festyland (vrijdag 11 & zaterdag 12 oktober)

Festyland is misschien geen echt herfstfestival, maar wel de afsluiter van het (outdoor) festival seizoen tijdens de herfst! Een echte festivalliefhebber mag dit dus niet missen! Geniet twee dagen lang van veel verschillende artiesten. De verschillende genres zorgen ervoor dat er voor iedereen iets bij zit! Niemand minder dan BLØF, Bizzey en Tino Martin (& band) komen de tent afbreken! Wil jij dit festival niet missen? Scoor dan snel Fase 4 Tickets. De prijs ligt tussen de €33,25 & €58,25.

Festyland

4: Herfstdrift festival (zaterdag 23 november)

Geniet van heerlijke house en harde techno op Herfstdrift in Nijmegen! Verwacht een grote line-up verdeelt over maar liefst zes stages die ervoor zullen zorgen dat jij los kan gaan van 14:00 tot 00:00 uur. Onder andere Kobosil en Planetary Assault Systems  zijn terug te vinden op de line-up. Regular Tickets zijn te koop voor €42,86.

Herfstsdrift

5: Ohm herfstfestival(zaterdag 30 november)

Naast de zomereditie van Ohm is er ook dit jaar weer een herfsteditie ! Geniet van de intieme sfeer, waar Ohm festival bekend om staat. Clouds en Kamma zijn 2 van de vele artiesten die dikke performances neer zullen zetten! De Regular Tickets kosten €37,68.

Ben jij nog opzoek naar een festival tijdens de herfst? Hele grote kans dat jij je op een van deze festivals gaat vermaken!

20 september 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter