6 dingen die jij gedaan moet hebben op Rebirth Festival 2024

6 dingen die jij gedaan moet hebben op Rebirth Festival 2024

Ben jij een ultieme harder styles fan en wil je jouw festivalzomer beginnen met een heerlijke beuk feest? Dan kan je al starten met aftellen, want over minder dan twee maanden is het alweer tijd voor Rebirth Festival. Het festival vindt plaats van vrijdag 12 t/m zondag 14 april in Haaren. Om jouw ervaring onvergetelijk te maken, hebben wij een lijstje opgesteld met zes dingen die jij gedaan moet hebben op Rebirth Festival 2024.

1. Festivalcamping experience

Het is de droom van elke festivalganger: een festival op slechts een steenworp afstand. Op Rebirth Festival kun je samen met duizenden andere ravers voor nog geen €50 per dag verblijven op de festivalcamping. Wakker worden met het uitzicht op een festivalterrein en ook nog eens extra entertainment het hele weekend door. Wie wil dat nou niet? Voor alle die-hards die zullen verblijven op de camping openen de poorten al op vrijdag 12 april om 09:00 en eindigt het avontuur pas op maandag 15 april om 12:00 uur. Bekijk hier alle soorten accommodaties op de Rebirth Festival camping.

2. Pre-en-After Parties

Een festivalcamping is natuurlijk geen festivalcamping zonder een goed feestje. Daarom organiseert Rebirth Festival dagelijks exclusieve pre-en-after parties, want wie heeft er eigenlijk behoefte aan slaap? Met o.a. artiesten als Spitnoise, The Purge, Aversion en nog veel meer. Bij deze optredens sta je als het ware oog in oog met jouw favoriete artiesten en beleef je de ultieme ervaring.

3. Exclusieve Rooler set

Alle Camping Residents opgelet, want dit wil je niet missen! Op vrijdag 12 april verzorgt niemand minder dan Rooler een exclusieve openingsshow met de ‘Straight Outta Past’ set. Met bekende nummers als: “TOO COLD” & “Hammertime” kun jij lekker opwarmen voor een weekendje vol beuken en klaplongen.

4. Kick Off Show

Op Rebirth Festival kun je drie dagen lang genieten van de dikste shows en harde live-acts, maar de Kick Off Show is toch echt wel de parel van het weekend. Het moment waarop de gehele harder styles familie bij elkaar komt in de mainstage om de festivalzomer officieel met een grote knaller te beginnen. Een super vette show met harde kicks die door de speakers klinken, epische visuals en de meest kleurrijke lichtshow. Met nieuwe nummers die door wereldberoemde artiesten speciaal gemaakt zijn voor deze show. Dit is het meest onvergetelijke debuut show.

5. Entertainment

Ben jij een echte avonturier en zijn de talloze feesten voor jou niet genoeg? Dan zijn er voor jou ook allemaal leuke activiteiten aanwezig om nog meer uit jouw festivalavontuur te halen. Zo heb je bijvoorbeeld op het festivalterrein elk jaar weer een super vette kermis attractie staan. Daarnaast heb je vooral op de camping een groot aanbod aan entertainment. Zo heb je o.a. arcade games, hot tubs, een 24/7 bioscoop, workout, voetbalvelden en zelfs een bbq area. Het lijkt wel een mini-vakantie, waar je je geen enkel moment zal vervelen.

6. Harder styles expeditie

Wat je ook zeker moet doen op Rebirth Festival is heel het terrein ontdekken. Maak van jouw weekend een groot harder styles expeditie! Wat deze festivalterrein namelijk zo bijzonder maakt, is dat elk gedeelte een totaal andere sfeer met zich meebrengt. Ten eerste zijn er verschillende stages, die allemaal een unieke karakter hebben en staat elke stage in het teken van een andere hardere stijl. Van euforische hardstyle en Uptempo tot een mega grote Raw stage. Daarnaast heb je zoals eerder benoemd altijd een super vette kermis attractie staan, waar je de longen uit jouw lijf kunt schreeuwen. Ook is er een grote plein met vele foodtrucks en een heerlijke lounge plek.

De kaartverkoop voor Rebirth Festival 2024 is in volle gang dus wees er op tijd bij om dit mooie avontuur ook te kunnen meemaken. De ticketprijzen zijn als volgt:

Dag Tickets

Weekend Tickets

Wil jij nou meer te weten komen over bijvoorbeeld de line-up van Rebirth Festival 2024? Check dan onze festivalpagina!

20 februari 2024

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter