6 leukste festivals in december

6 leukste festivals in december

December kennen veel mensen als de feestmaand, vanwege de feestdagen, maar naast de feestdagen zijn er ook veel feesten en festivals. In dit lijstje laten we de 10 beste feesten en festivals van december zien.

Festivals December 2023

TIKTAK NYE Amsterdam & Rotterdam

Op New Years Eve of NYE zijn er in Amsterdam in AFAS Live en in Rotterdam in de Maassilo feesten van TIKTAK om het nieuwe jaar feestelijk in te gaan. Als je van urban muziek houdt dan is dit een aanrader. In Amsterdam kan je Ronnie Flex, Frenna, Bizzey en meer verwachten en in Rotterdam zullen Ronnie Flex en Frenna er ook zijn naast nog meer artiesten. De feesten beginnen op zondag 31 december om 22:00 uur en zullen tot 06:00 uur duren. Je gaat dus met een gaaf urban feest het nieuwe jaar in!

PRSPCT XL32

In de Maassilo in Rotterdam zal op zaterdag 2 december PRSPCT XL32 plaatsvinden. Je kunt hier Hardcore, Drum & Bass, Industrial, Jungle, Techno, Rave en Breakcore muziek verwachten. Dit belooft dus een groot feest te worden. Je kunt hier artiesten verwachten als: Rebekah, Trasher, The Darkraver en nog veel meer. En het goede nieuws is dat er nog tickets beschikbaar zijn!

Nachtcollege

In december zijn er ook meerdere nachtcollege feesten. Nachtcollege begon in 2012 als wekelijkse studentenfeesten en dat is nu uitgegroeid tot meerdere grote house/techno feesten. Op zaterdag 2 december is er een Nachtcollege feest in Eindhoven, op zaterdag 9 december zijn ze in Heerlen en op vrijdag 15 december in Leeuwarden. Ook voor de nachtcollege feesten zijn nog kaarten beschikbaar.

Elrow Eindhoven

Naast het Nachtcollege feest is er nog een feest in Eindhoven, namelijk: Elrow Eindhoven. Elrow is een feest dat komt uit Spanje, maar nu doen ze shows overal ter wereld waaronder dus Eindhoven. Elrow Eindhoven zal plaatsvinden in het Klokgebouw en er zijn nog tickets beschikbaar. Je moet wel snel zijn, want ze zitten al op hun laatste kaartjes! Bij Elrow kan je House en Techno verwachten, en het feest is overdag dus je hoeft hier geen nachtje voor door te halen!

Nicky Romero presents Nightvision

Ook op zaterdag 2 december zal bekende DJ Nicky Romero zijn eerste eigen solo show geven in AFAS Live in Amsterdam genaamd Nightvision. Dit stond al een tijdje op zijn bucketlist maar nu is het dan echt zo ver. De show gaat over de nachtcultuur, dance industrie en de muziek en effecten die daarbij horen. Verwacht dus een vette show met veel coole effecten en natuurlijk goeie muziek van Nicky Romero. Er zijn nog kaartjes voor de show van Nicky Romero beschikbaar!

Thunderdome

Een feest dat in deze lijst zeker niet mag ontbreken is: Thunderdome. De Thunderdome is een van de grootste hardcore feesten ter wereld. Het zal zich plaatsvinden op zaterdag 9 december in de Jaarbeurs in Utrecht. Het feest was dit jaar zo populair dat het bij de pre-sale al binnen enkele minuten was uitverkocht. Als je nu heel graag naar Thunderdome 2024 zou willen zou je op TicketSwap kunnen kijken of er nog kaartjes beschikbaar zijn.

27 november 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter