6 redenen om noar het Smèrrig Zomerweekend te goan

6 redenen om noar het Smèrrig Zomerweekend te goan

Reden 1
Allereerst motte gij goe begrijpe dat er dit weekend een aantal dingen zijn die gij moar inne keer in je leven meej ken moaken. Wans in unne lijftime noemen we da. Waaro heb ik het dan over hoor ik jullie denken. Nou da zal ik jullie eens vertellen! Gij ken onze Mental Theo natuurlijk wel, van Defqon1. Tot Decibel en van Mallorca tot Hinterglemm is dun deze veul aan het knalle. Niks bijzonders zou ge zeggen. Moar niks is minder woar, onze Theo komt op onze Zomerweekender een Classic Hiphop & Rnb Setje draoien. Da gade gin tweede keer meer meej moaken. Daarnaast is hij nie de enige, de mannen van The Partysquad goan precies ook zon setje droaien.

Reden 2

Ge kent m al op veul plekken zien en wordt ook al wel vaker bij Smèrrig uitgenodigd. En da zal nie zomaar zijn ey, hij draait van alles deurmekaar en weet dr neffe ook wat de vrouwkes wille horen. Da hek meej mijn eigenste ogen al wel een paor keer gezien. Derek Shots is de man waar we het over hebben. Grote vrolijke kale loebas die ook wel van pinten hou. Kortom, voor dn Derek Shots wilde gij wel naar Smèrrig komme want da ge leut ga hebben en spierpijn van het draoien meej die heupe da zijn twee dingen die zeker zijn.

smerrig-zomerweekender

Reden 3
Kende gij da nummer Scars? Dieen rappert Snelle komt ook naar Smèrrig geslingerd. Ook grote namen zoals Donnie meej z’n snelle planga en tuinslang en Poké, met z’n locomotief, zijn aanwezig. Een aardige line-up op deze Zomerweekender dus.

Reden 4
Ze zijn back en ze zijn back in black. Na een aantal joare hebbe ze dus weer een comeback gemoakt en bij veule zal dit nog wel in het geheugen staan. Cowboy, 1001 Arabian Nightz en Ch!pz in BLACK zijn zomaar een poar hits van deze groep die van 2003 tot 2010 op iedere mp3 speler stonden. Helaas hebbe ze toen wel dn stekker dr uit getrokke maar in 2018 maakten ze bekend een heuze comeback te moaken in de Ziggo Dome. Dit bleek echter een grapske te zijn gewist maar ze zouwe wel een comeback tour maken. Een aantal festivals zouden ze doen in de zomer van 2019 en Smèrrig is er dus een van. Wilde gij herinneringen ophalen alsof da ge weer op de basisschool of middelbare school zit, dan motte gij hier vooral bij zijn.

 

Reden 5
Als ik ergens wel een hekel aan he zijn het die volgestampte pendelbussen van en naar een festival. Ik ga het liefst meej dn trein maar soms hek daar hillemaal geen zin in als ik nog in zon pendelbus mot zitten. Nou komt t goed uit da ge vanaf station Den Bosch gewoon meej de benenwagen naar dn Tramkade ken. Of gade gij graag meej ander vervoer dan vinden wij da ok prima, ge mocht alleen niet rijden als ge gedronken heb. Ofja rijen mag wel maar liefst niet in een voertuig he. 😉

Reden 6
En dit is misschien wel de belangrijkste van allemaol. Super veel mooie mensen, in allerlei soorten en moaten. Wie ge bent of waar da ge vandaan komt da moak niks uit he, als je maar komt feesten! Hedde gij al koarten gehaald? Nie?! Da ken via deze url. D’n zaterdag is helaas al uitverkocht, maar d’n vrijdag, zondag en weekendtickets zijn nog verkrijgbaar!

12 juli 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter