777Festival keert terug voor tweede editie!

777Festival keert terug voor tweede editie!

Vorig jaar vond 777Festival voor het eerst plaats. 777Festival is een festival dat georganiseerd wordt door een van de bekendste urban/ hiphop artiesten van dit moment. We hebben het dan natuurlijk over de meeste gestreamde artiest Frenna! De vorige editie vond plaats bij de IJzeren Man in Eindhoven. Daar waren vier stages gevuld met toppers van artiesten. Dat de vorige editie geslaagd was is duidelijk. Ze gaan het dit jaar overdoen op een grotere locatie! Het festival vindt plaats op zaterdag 25 juli van 13:00 uur t/m  23:00 uur. Let op, je moet minimaal 18 jaar zijn!

Nieuwe locatie

Vorig jaar vond het festival dus plaats in Noord-Brabant. Dit jaar is dat toch even anders. 777Festival verhuist namelijk naar Den Haag. Het Zuiderpark biedt meer festivalliefhebbers de mogelijkheid om te komen en het is de thuishaven van Frenna, ook niet onbelangrijk natuurlijk!

©Facebook 777Fest

Line-up

De line-up laat nog op zich wachten, maar ik weet zeker dat we niet teleurgesteld gaan worden. Vorig jaar stonden grote artiesten als Snelle, Poke, Jonna Frazer en Burna Boy op het programma. Wat een feit is, is dat Frenna sowieso het podium op zal komen om iedereen los te laten gaan! Of dat met de live band is zal nog moet nog blijken. Ohja, dit jaar zijn er geen vier, maar zeven!! stages te vinden op het terrein. De line-up zal dus veel groter zijn dan die van de vorige editie.

Tickets

Frenna weet wel van aanpakken en de ticketverkoop is dan ook nét wat spectaculairder dan bij alle andere festivals. Of iedereen er blij mee is? Geen idee, de eerste 777 mensen in ieder geval wel haha! Deze personen kunnen hun ticket namelijk voor €7,77 per stuk kopen. Beter kan niet right? De overige fases zullen telkens met €10,- worden verhoogd. Het verschil is dus groot als je naar de eerste en de laatste fase gaat kijken. Zorg in ieder geval dat je op maandag 24 februari om 19:00 uur klaar zit om een van die 777 tickets te kunnen bemachtigen! De wachtrij was vorige editie zo lang, dat er al 3 fases waren uitverkocht voordat ik werd doorverwezen naar de ticketsale. Wil jij zoveel mogelijk kans maken op tickets? Check dan ons artikel met tips & tricks bij het bestellen van festival tickets.

12 februari 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter