A State Of Trance heeft een Pre-Party!

A State Of Trance heeft een Pre-Party!

Yes, je hoort het goed! Op 14 februari geeft A State of Trance een pre-party, 1 dag voor het main event. Dit betekent dus dat je een heel weekend lekker kunt feesten met leuke artiesten! Lees snel verder voor alle info.

Twee feesten in 1 weekend

Op zaterdag 15 februari is de 950ᵉ editie van A State of Trance! De organisatie komt steeds dichter en dichter bij de 1000. Een goede reden om lekker de hele nacht te feesten! Maar, bij deze editie alleen houden ze het dus niet. Want de dag ervoor is er een ASOT Pre-Party! Deze duurt van 10 uur ’s avonds tot 4 uur ’s ochtends. Oftewel: genoeg tijd om overdag lekker bij te slapen en energie op te sparen voor de ASOT 950ᵉ editie in de avond. Deze begint namelijk pas weer om 22:00!

a state of trance 2020

© A State of Trance

Line-up voor de ASOT Pre-Party!

Dat het een pre-party is betekent niet dat er een matige line-up zal zijn. Niemand minder dan bijvoorbeeld Armin van Buuren en Allen Watts komen draaien. Check hier de volledige line-up:

✩ Allen Watts
✩ Armin van Buuren
✩ Cosmic Gate
✩ Luke Bond
✩ Ruben de Ronde

a state of trance 2020

© A State of Trance

Tickets en locatie

Wil je graag allebei de events meemaken? Er zijn nu nog Weekend Tickets beschikbaar waarmee jij naar beide events kunt gaan! De ASOT pre-party vindt plaats op de Hemkade in het TAETS in Amsterdam, en ASOT 950 heeft als locatie de Jaarbeurs in Utrecht. Zaterdag is er ook een speciale show opening met Armin van Buuren dus dat wil je zeker niet missen!

Check ook de line-up en andere informatie over A State of Trance 950 op zaterdag! Ga jij naar allebei de events? Of houd je het bij 1? Wij zijn benieuwd!

30 oktober 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter