A State of Trance verhuist van Utrecht naar Rotterdam

A State of Trance verhuist van Utrecht naar Rotterdam

Het wordt even wennen voor de fans van A State of Trance. Het festival zal in 2024 namelijk niet in de vertrouwde Jaarbeurs (Utrecht) maar in Ahoy (Rotterdam) plaatsvinden. Dit vooral te maken met de afbraak van de grote zaal in de Jaarbeurs. Hierdoor was A State of Trance genoodzaakt een nieuwe locatie te zoeken.

Nieuw thema: DESTINATION

A State of Trance wil Rotterdam op de kaart zetten als nieuw epicentrum van de trance muziek. Het nieuwe thema, DESTINATION, sluit daarop aan. Hoewel de locatie dus verandert, verschijnen er in Ahoy ook vijf stages. Verdeeld over deze area’s zullen meer dan 70 artiesten draaien. De invulling van de line-up wordt richting februari bekend gemaakt.

Weekend Experience

Het festival, waar trance icoon Armin van Buuren achter zit, vindt plaats op vrijdag 23 en zaterdag 24 februari. A State of Trance richt zich nu op een complete weekend ervaring. Het is mogelijk om overnachtingen te boeken in een speciaal A State of Trance Hotel in Rotterdam. Hier kun je naast slapen ook genieten van demo sessies, masterclasses, panels, pre-parties en Q&A’s met artiesten. De ticketsale start op woensdag 28 juni.

23 juni 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter