ADE 2016 we are ready for you

ADE 2016 we are ready for you

Vanaf vandaag is het nog precies 33 dagen tot de leukste week van het jaar in hartje Amsterdam begint, namelijk Amsterdam Dance Event.

Woensdag 19 oktober is de aftrap van deze geweldige 5 dagen. Wie van muziek houdt, geacht welk genre, is welkom tijdens dit grote evenement. Van housefeestjes tot r&b en technofeesten, allemaal in overvloed tijdens ADE. Ongeveer 2.200 artiesten, van wereldbekende- tot opkomende dj’s en +/- 115 clubs die allemaal geweldige events hebben georganiseerd om ons een vergetelijk dance week te verzorgen.

Wij van Festival Fans staan natuurlijk te popelen om hierbij aanwezig te zijn. Als we mochten kiezen waren we van woensdag tot zondag volop aan het feesten en dan het liefst ook nog 2 of 3 verschillende feesten per dag. Want wauw, wat een aanbod. Het is moeilijk om te kiezen waar je heen wil want alles is gewoon geweldig. Helaas moeten er prioriteiten gesteld worden maar wij van FF zijn hartstikke blij met de feesten die nu al op onze planningen staan. Zo zijn wij donderdagavond te vinden bij “Monstercat Label Showcase presented by Run The Trap” . Heerlijke trap muziek van o.a Jauz en WRLD die 7 uur lang de beste trap tracks voor ons draaien.

Weinig tijd om bij te komen heb je niet want vrijdagavond is Awakenings x Joris Voorn present. (Wist je dat Awakenings dit ADE jaar maar liefst 5 dagen plaatsvind, dus niet alleen vrijdag maar vanaf woensdag tot zondag kun je genieten in de Gashouder!) Als je na dit geweldige evenement nog leefbaar bent kun je zaterdag en/of zondag nog een feestje mee pakken in de Marktkantine. Verder zijn wij van FF nog aanwezig bij o.a het “Amsterdam Music Festival” en “Hardwell presents Revealed”. Voor alle andere feesten tijdens ADE kun je een kijkje nemen in onze Festival Fans agenda.

Oké, nog 33 dagen, let’s count. Wij kunnen in ieder geval niet meer wachten en ik denk jullie ook niet. Laat in de comments achter bij welke feesten we jullie allemaal tegen komen!

 

ADE, We are ready for you

16 september 2016

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter