ADE tickets vliegen de deur uit

ADE tickets vliegen de deur uit

Nog iets minder dan een maandje wachten en dan is het weer tijd voor het Amsterdam Dance Event. Van woensdag 18 oktober tot en met zondag 22 oktober wordt onze mooie hoofdstad weer overspoelt met elektronische muziekfeestjes en evenementen.

ADE belooft ook dit jaar weer een enorm succes te worden, met talloze feestgangers die uitkijken naar een week vol met elektronische muziek en vette feestjes. Maar wat dit jaar bijzonder opvalt, is de buitengewone snelheid waarmee de meest gewilde feestjes en evenementen uitverkocht zijn geraakt. Zo is DGTL bijna volledig uitverkocht. De laatste kaartjes voor zaterdag zijn nog beschikbaar. Ook de feestjes van Awakenings en Intercell gaan ontzettend hard. Loveland blijkt deze editie van ADE ook populair te zijn, hiervan zijn alle evenementen uitverkocht.

De grote vraag naar ADE tickets is verrassend, aangezien de zomerfestivals soms maar met moeite uitverkocht raakten. Het laat zien hoe er op grote schaal weer uit wordt gekeken naar de onvergetelijke feestjes die ADE elk jaar biedt. ADE kan zich dan ook wel benoemen tot een van de meest toonaangevende dance-evenementen wereldwijd.

Gelukkig zijn er nog een paar feestjes die nog niet zijn uitverkocht. Om je het zoekwerk te besparen, staan deze hieronder uitgelicht. Maar met ADE die steeds dichterbij komt, zullen ook deze evenementen hard gaan. Mocht je nog tickets willen scoren? Zorg dan dat je dit snel doet.

Amsterdam Dance Event biedt ook nog een groot aantal kleine evenementen aan, hiervoor zijn de tickets vaak nog beschikbaar. Deze kun je checken in hun programma. ADE belooft in ieder geval weer een onvergetelijke muzikale ervaring te worden voor de festivalgangers die het geluk hebben een kaartje te hebben kunnen bemachtigen.

27 september 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter