ADE: Van Bijlmerbajes tot club

ADE: Van Bijlmerbajes tot club

De Bijlmerbajes was van 1978 tot 2016 een van de bekendste gevangenissen in Nederland en een huis van bewaring in Amsterdam-Oost. Kort na sluiting werd het een AZC en nu, bijna twee jaar later, wordt de grote bajes omgetoverd tot een evenementlocatie voor het grote Amsterdam Dance Event.

Tijdens Amsterdam Dance Event zullen drie feesten gehouden worden in de oude gevangenis in samenwerking met drie internationale partners: Electric Deluxe & Dystopian en Tрип.

Op donderdag 18 oktober vindt de eerste editie plaats waarbij Seth Troxler en Honey Dijon als hoofdacts centraal zullen staan. Vrijdag de 19e is het tijd voor muziek van Hollandse bodem met Speedy J’s label, Electric Deluxe en Dystopian. De laatste avond, zaterdag 20 oktober, staat in het teken van Nina Kraviz en haar Russische Tрип (Trip) label. Alle avonden beginnen om klokslag 22:00 uur in de avond en duren tot de vogeltjes beginnen met fluiten; 06:00 uur.

Tickets voor alle drie de evenementen zijn allemaal al uitverkocht maar… neem een kijkje op Ticketswap en bij goed geluk bemachtig jij evengoed nog een kaartje voor een van deze fenomenale feesten! ‘Fingers crossed’.

7 september 2018

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter