Aftellen tot oud en nieuw 2016

Aftellen tot oud en nieuw 2016

Waar het festivalseizoen nu even op een laag pitje staat, kunnen we gelukkig de dagen gaan aftellen tot oud en nieuw. Nog acht nachtjes slapen en dan kunnen we het nieuwe jaar inluiden. Door het hele land worden met de jaarwisseling feesten en evenementen georganiseerd. Waar ga jij dit jaar naartoe?

Amsterdam
In Amsterdam tel je af naar het twaalf uur moment bij het Oosterdok, met het VOC-schip Amsterdam en schitterend vuurwerk op de achtergrond. Ga hierna knallend het nieuwe jaar in, Happy Feelings heeft namelijk groots uitgepakt in Amsterdam Studio’s. Geniet hier samen met je vrienden van pop, R&B, hiphop, house en klassiekers uit de jaren ‘90 en 00’s. Op de Happy Feelings stage draaien onder andere Lumière en Alamaison, de Lobi & Rewind stage wordt bezet door Tom Push en Sergio Obergh en bij de Funky Freddy & Loco stage ga je los op de muziek van Dylan Lucky. Dit belooft veel goeds! Ben je na oudejaarsnacht nog niet uitgefeest? Awakenings zet de nacht nog even voort in de Westergasfabriek met de Awakenings New Years Day Special. Amelie Lens trapt om 20:00 uur af en draait tot in de vroege uren. Hier kun je urenlang feestend het nieuwe jaar in!

Rotterdam
In Rotterdam kun je het nieuwe jaar op een bijzondere manier inluiden. Waar wij Nederlanders jaarlijks bijna 25 miljoen euro uitgeven aan vuurwerk, kun je hier gratis genieten van de grootste vuurwerkshow van het land. Bij de Erasmusbrug wordt namelijk het Nationale Vuurwerk ontstoken. Na dit indrukwekkende lichtspektakel kun je de avond voortzetten aan de Maas. De Social Underground Rotterdam opent de deuren voor NYE Early & Harder, waar diverse muziekstijlen van oldschool tot early rave en hardcore samenkomen. In de Maassilo zet TIKTAK New Years Eve een heerlijke line-up neer. Hier kun je op de muziek van Kris Kross Amsterdam het nieuwe jaar vieren, maar ook Broederliefde en Ronnie Flex treden op.

Utrecht
Ook in Utrecht is er aan goede feesten geen gebrek. De Winkel van Sinkel organiseert dit jaar Stars 2017 NYE Gala. Het thema zegt het al, hiervoor moet je je mooiste gala kleding uit de kast trekken om stralend het nieuwe jaar in te gaan. Met een rode loper, champagne, decoratie en steengoede DJ’s zorgen zij voor de rest. Er zijn meerdere ruimtes, We All Love 80’s 90’s 00’s heeft een eigen ruimte en bovenin is een silent disco. In de Basis kun je de hele nacht door dansen op de muziek van Miss Melera. De deuren gaan al om tien uur ‘s avonds open, maar je kunt iets voor twaalven wel naar buiten om het vuurwerk te aanschouwen op de Oudegracht. Hierna duik je weer de Basis in om te genieten van de rest van je avond.

Heb je hierna wat inspiratie opgedaan? Voor veel feesten gaat de voorverkoop erg hard, dus maak snel een keuze waar je naartoe wilt!

23 december 2016

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter