Al plannen voor Nieuwjaar? Check dit Meet Me Backstage event!

Al plannen voor Nieuwjaar? Check dit Meet Me Backstage event!

Langzaam maar zeker kruipt 2020 dichterbij. Het leukste om te doen met Oud & Nieuw is natuurlijk lekker genieten van muziek en fancy bubbels op een leuk feestje! Meet Me Backstage geeft jaarlijks een leuk event waar je voor de laatste keer van het jaar helemaal los kan gaan. Lees snel verder!

Gegarandeerd een leuk feest!

De editie van vorig jaar was helemaal uitverkocht. En dat is niet gek want wat een event was dat! Dit jaar komt Meet Me Backstage terug met een NYE event in de Onderzeebootloods in Rotterdam. Lekker de hele nacht raven tot in de ochtend op een perfect rave locatie en met perfecte artiesten.

meet me backstage nye 2019

© Meet Me Backstage

Locatie

De locatie heeft een mooie industriële sfeer en er is genoeg plek voor genoeg ravers om te feesten. Met mooie lichtshows en een hoog stalen plafond past de Onderzeebootloods perfect bij het event. Ook qua vervoer zijn er genoeg mogelijkheden om er te komen. Via een waterbus, watertaxi of spido ben je er zo.

Meet Me Backstage nye 2019

© Meet Me Backstage

De line-up

De line-up die MMB dit jaar heeft samengesteld is voor alle House & Techno fans eentje die het zeker waard is om het nieuwe jaar mee te vieren! Met onder andere Marco Carola, Loco Dice, Prunk & Chris Stussy en wAFF zal dit feest een knallend succes worden! De deuren gaan om 10 uur open en sluiten niet tot in de vroege uurtjes. Check hier ook alle informatie over MMB NYE en de volledige line-up!

 

Ben jij erbij dit jaar? Je kunt je alvast preregistreren voor de voorverkoop!

7 oktober 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter