Alle artiesten voor Free Your Mind Orange zijn bevestigd

Alle artiesten voor Free Your Mind Orange zijn bevestigd

Dit jaar zal er weer een mooie editie van Free Your Mind Orange op de planning staan. Nu zijn de namen ook bekend gemaakt! Lees snel verder voor alle info.

Free Your Mind maar dan Oranje

Met Koningsdag 2020 viert ook het Free Your Mind festival met heel wat goede techno artiesten de meest oranje dag van het jaar. En niet alleen de dag! Free Your Mind Orange Edition heeft een Koningsdag en -nacht editie! Het vindt plaats op een mooie locatie in Arnhem bij de Nelson Mandelabrug.

Welke artiesten komen er?

Voor de techno fans staat er een leuk programma op de planning. Op de Kingsnight editie zullen de artiesten Booka Shad, Pig&Dan, Remy Unger en Rhoda optreden. En daar blijft het niet bij. De dag erna op Kingsday kun je artiesten en acts bekijken zoals Michel de Hey b2b Benny Rodrigues, ANOTR, Felix Valentijn en meer! Check voor de gehele line-up onze Free Your Mind Orange festivalpagina.

Waar kan ik tickets halen?

Tickets halen kun je nergens. Dit festival is namelijk he-le-maal gratis! Je hoeft alleen jezelf te vervoeren naar het festival om al deze artiesten te zien. Heb jij er al zin in?

21 januari 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter