Alle events van Audio Obscura tijdens ADE

Alle events van Audio Obscura tijdens ADE

Exploring electronic music in obscure places, zo omschrijft organisatie Audio Obscura zich. En dat is precies wat het tijdens het Amsterdam Dance Event gaat doen. Audio Obscura organiseert maar liefst 5 events tijdens deze dance week in Amsterdam. Ben je vorig jaar bij een van deze feestjes geweest? Dan weet je hoe een toffe sfeer er neergezet werd. In dit artikel lichten we alle events van dit jaar tijdens ADE uit.

Donderdag 17 oktober

Audio Obscura x Spectrum
Audio Obscura zorgt altijd voor bijzondere locaties voor hun events en op donderdag 17 oktober wordt ADE afgetrapt in het prachtige Muziekgebouw aan ’t IJ tijdens de speciale Spectrum avond, het concept van Joris Voorn. Hij zal hier van open tot close (22.00 – 06.00) een B2B draaien met een speciale gast en in de andere zaal kun je onder andere genieten van Hot Since 82 en Josh Butler. Tickets zijn nu nog te koop voor €49.

Audio Obscura x Motor City Drum Ensemble
Op dezelfde dag, of eigenlijk nacht, vindt op een andere toffe locatie (het Centraal Station!) de samenwerking met Motor City Drum Ensemble plaats. In de Amstelpasage van dit bijzondere gebouw sluit ook Young Marco aan. Ook voor dit feest zijn nog tickets te koop, kijk voor alle info het FB event.

Vrijdag 18 oktober

Audio Obscura w/ Len Faki, Blawan, ROD
Op vrijdag is het de beurt aan Len Faki. Deze techno held zal heel de avond draaien, samen met o.a. BlawanColin Benders en ROD. Het Muziekgebouw aan ’t IJ is opnieuw decor van dit event. Kaarten kosten je nu €49. Mocht je er graag heen willen, wacht niet te lang want we verwachten dat dit feest zeker gaat uitverkopen.

audio-obscura-centraal-station-ade

Foto: Desiré van den Berg

Zaterdag 19 oktober

Audio Obscura & Adriatique presents: X
Op zaterdag organiseert Audio Obscura weer twee events. Adriatique viert deze avond hun 10 jarig jubileum en zullen van open tot close (22:00 t/m 06:00 uur) draaien. Onder andere Max Cooper en Roman Flügel zullen hen in het Muziekgebouw aan ’t IJ ondersteunen. De final ticketsale voor dit feest is al van start gegaan, dat betekent: de laatste tickets. Bekijk meer info op de Facebookpagina.

Audio Obscura x Trick w/ Patrick Topping
Tot slot wordt er in Lil’ Amsterdam Central Station, zoals de organisatie het zelf noemt, afgesloten. Patrick Topping zorgt samen met zijn label Trick voor de line-up. Natuurlijk draait deze Britse DJ zelf ook en nodigt hij Krystal Klear b2b Man Power en Spencer Parker uit. Er zijn nog een aantal kaarten voor dit feest beschikbaar.

SKALAR

Kan je het weekend van ADE niet in Amsterdam zijn? Audio Obscura organiseert aan het begin van 2020 nog een vet project, genaamd SKALAR. Van 10 januari t/m 5 februari is de Gashouder toneel van deze productie. Wat kun je van deze tentoonstelling verwachten? Een mix van licht, geluid, kunst op een bijzonder locatie. … Kunstenaar Christopher Bauder en muzikant Kangding Ray staan aan de basis van dit project. Tickets zijn al te koop. Check onderstaande trailer voor een impressie:

Header Foto: Dennis Bouman

9 september 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter