Alle festivals die nog niet zijn uitverkocht tijdens ADE

Alle festivals die nog niet zijn uitverkocht tijdens ADE

Over ongeveer twee weken gaat ADE van start. ADE vindt dit jaar van woensdag 13 oktober t/m zondag 17 oktober plaats. Er zijn al aardig wat feestje uitverkocht, maar er zijn ook nog verschillende feestjes die wij op de festival agenda hebben staan waar het nog voor mogelijk is om een ticket te kopen. In onze festival agenda kan je alleen de grote feestjes die tijdens ADE zijn terugvinden. Al de festivals binnen onze festival agenda, waar nog tickets beschikbaar voor zijn, hebben wij op een rijtje op jou gezet!

 

ADE Paradiso

Tijdens ADE presenteert Paradiso een best wel groot programma in de zalen van Paradiso zelf. De meeste feestjes die zij organiseren zijn al uitverkocht. Wel is het mogelijk om nog een ticket te kopen voor Black Sun Empire voor op woensdag 13 oktober en voor Speedy J en Cloud 8 x Ziongate dat plaatsvindt op zaterdag 16 oktober.

 

Thuishaven ADE

Dit jaar is ook Thuishaven ADE terug tijdens ADE en maar liefst vier dagen. De zaterdag is helaas al uitverkocht maar voor de donderdag, vrijdag en zondag zijn nog wel een paar ticket te verkrijgen. Wees wel op tijd want de ticketverkoop is gisteravond van start gegaan en de final tickets zijn al in de verkoop gegaan.

 

Donderdag 14 oktober

Voor donderdag 14 oktober staan er nog drie feestje op de planning waar je nog tickets voor kan scoren. Zo is het nog mogelijk om naar ADE: Solomun All Night x Loveland te gaan, de zaterdag hiervan is wel al helemaal uitverkocht maar je kan nog wel bij de editie van donderdag aanwezig zijn. Daarnaast zijn er voor ADE: Verknipt Day 1 meer tickets beschikbaar gesteld, waardoor jij ook hier bij aanwezig kan zijn! Tot slot zijn er nog tickets beschikbaar voor Awakenings ADE Special.

 

Vrijdag 15 oktober

Voor de vrijdag zijn er alleen nog tickets te verkrijgen voor ADE: The Masquerade by Claptone en zoals hierboven al is genoemd, is het ook mogelijk om nog een ticket voor Thuishaven ADE te bemachtigen.

 

Zaterdag 16 oktober

Voor zaterdag 16 oktober is het mogelijk om nog een kaartje te kopen voor Awakenings x Maceo. Daarnaast gaat aanstaande vrijdag de ticketverkoop voor Elrow ADE van start en dit feestje zal plaatsvinden op 16 & 17 oktober. Mogelijk kan je daar dus ook nog een ticket voor bemachtigen. Het is wel al mogelijk om je te pre registreren voor Elrow zodat jij voorrang krijgt met het kopen van je ticket.

 

Zondag 17 oktober

Zondag 17 oktober is de laatste dag van ADE. Voor deze dag zijn er nog tickets te beschikbaar voor twee verschillende feestjes. Het is mogelijk om naar de zondag editie van Circoloco x Loveland te gaan en tot slot kan je ook nog tickets kopen voor ADE: Pan-Pot All Night x Loveland.

Er zijn dus nog aardig wat feestjes die jij kan bijwonen tijdens ADE! Dus heb jij nog geen kaartje wees er dan op tijd bij, zodat jij ook een van deze feestjes of de kleinere feestjes kan bezoeken.

29 september 2021

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter