Alles over de Early Bird Ticketsale van Solar Weekend Festival

Alles over de Early Bird Ticketsale van Solar Weekend Festival

Het is nog maar november, maar je merkt dat steeds meer festivals de datum van hun ticketsale bekend maken. Hiermee bedoel ik natuurlijk de ticketsale voor de edities in 2020. Zo ook Solar Weekend Festival. Er is nog niet veel bekend over de 16de editie, maar ze hebben nu wel laten weten op welke datum de Early Bird Ticketsale start!

Solar Weekend Festival
Solar vindt plaats op donderdag 30 juli t/m zondag 2 augustus. Op dit festival kan je genieten van meerdere genres. Perfect als jij en jouw vrienden het nooit eens kunnen worden over festivals met een bepaalde muziekstijl. 😉 Ga gewoon langs elke stage tijdens Solar! Je vindt hier onder andere house, hiphop, techno en Nederlandstalige muziek. Vorig jaar waren er op zaterdag maar liefst zeven stages te vinden. Twee dingen zullen tijdens deze vier dagen echt niet te missen zijn. Overal om je heen zal je confetti zien vallen en opblaasdieren door de lucht zien vliegen!

Solar Weekend 1019

©Foto Coen van Tartwijk

Early Bird Ticketsale
Solar heeft bekendgemaakt dat de Early Bird Ticketsale start op vrijdag 22 november. Wil jij een uur eerder toegang dan de rest? Registreer je dan vanaf vrijdag 15 november om of na 11:00 uur. Er is nog geen link van de registratie beschikbaar. Houd daarvoor onze pagina in de gaten. Zo scoor jij een mooie korting én krijg je een uur eerder toegang tot de tickets. We waarschuwen alvast, er zijn maar een bepaald aantal van deze tickets beschikbaar, de kans dat ze er snel uitvliegen is groot.

Solar Weekend 2019

©Foto Stef Geraets

Algemene info
Het festival vindt dus plaats van donderdag 30 juli t/m zondag 2 augustus op de Maasplassen in Roermond. Er is een grote camping, waardoor je dit festival op zijn best kan beleven! De festivaltijden verschillen per dag, houd dit dus in de gaten. Voor dit festival moet je minimaal 18 jaar zijn.

12 november 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter