Alles over de kaartverkoop van Defqon.1 2019

Alles over de kaartverkoop van Defqon.1 2019

Defqon.1 heeft op 27 februari alle (belangrijke) informatie rond het festival aangekondigd. Alle kaartverkoop data zijn bekend en de complete line-up is onthuld. Het grootste hardstyle festival ter wereld wordt dit jaar gehouden in het weekend van 28 t/m 30 juni. Defqon.1 is altijd zeer snel uitverkocht, dus in dit artikel leggen we uit hoe je het beste aan tickets kan komen.

Allereerst is het belangrijk om te beslissen welke dagen je wilt gaan. De opties: zaterdag, zondag of een heel weekend. Kies je voor het laatste dan kun je beslissen of je op de camping wil staan of gebruik maakt van de Travel & Stay mogelijkheid. Je kunt dan in een (vooropgezette) tent, tipi of hotel overnachten.

Welke ticketverkoop moet je vervolgens in de gaten houden? Allereerst is het belangrijk dat je pre-registreert. Hierdoor heb je voorrang op de kaartverkoop, de member sale. De kans is aanwezig dat na deze verkoop bepaalde tickets al uitverkocht zijn. Met name de zaterdag en VIP kaarten zijn populair.

Alle data op een rijtje:

Dag Verkoop
5 maart Member Travel & Stay Sale
9 maart Member Ticket Sale
16 maart 13:00 uur General Travel & Stay
23 maart 13:00 uur General Ticket Sale

Voor de meeste Defqon.1 fans start de kaartverkoop op zaterdag 9 maart. Je kunt dan namelijk losse (dag)tickets kopen zonder camping of ander verblijf. Als je bent pre-registered ontvang je automatisch een mail.

Line-up

Naast alle informatie rond de ticketsales is ook de complete line-up bekend gemaakt. Op vrijdag is er een speciale pre-party voor camping gasten. Op zaterdag en zondag staan er maar liefst tien stages op het terrein! Check alle artiesten op onze speciale Defqon.1 2019 festival pagina.

Heb je nog een vraag over de kaartverkoop van Defqon.1 2019? Plaats een comment hieronder.

28 februari 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter