Alles over de ticketverkoop + line-up van Defqon.1 2020!

Alles over de ticketverkoop + line-up van Defqon.1 2020!

Dat Defqon.1 hét festival onder de harderstyles is, weten de meeste waarschijnlijk wel. Wat we nog niet wisten, is hoe de line-up er deze editie uit zou zien. In dit artikel zal alle informatie die tot nu toe bekend is gemaakt worden samengevat, zodat jij ready bent om die kaartjes binnen te halen voor Defqon.1 2020! 😉

Ticketverkoop

De pre-registratie begint op donderdag 20 februari vanaf 20:20 uur. Je kan jezelf registreren t/m vrijdag 28 februari. Iedereen die zich hiervoor inschrijft krijgt toegang tot de Member Sale. Hier worden op twee verschillende data’s de Travel & Stay en de Member Sale Tickets aangeboden. Lukt het jammer genoeg niet om aan tickets te komen via de Member Sale? Geen zorgen, probeer het nog een keer via de General ticketverkoop. De datum van de start van deze ticketsale is nog niet bekend gemaakt. We hebben alle belangrijke data in de tabel hieronder gezet en de ticketprijzen zijn op onze pagina van Defqon.1 te zien. Let op! Defqon.1 verkoopt altijd snel uit, lees ons artikel met tips en tricks voor het online bestellen van festival tickets.

Belangrijke ticketdata:

Dag Verkoop
29 februari Member Travel & Stay Sale
7 maart Member Ticket Sale

Line-up

The Release is niet alleen goed voor de pre-registratie. De complete line-up van Defqon.1 is ook nog eens bekend gemaakt! Het festival telt dit jaar 14 stages per dag (zaterdag & zondag). Op vrijdag zijn er minder stages (5) te vinden, maar deze dag is enkel voor de weekend bezoekers beschikbaar en dus wat intiemer dan de andere twee dagen. De grootste namen in de harderstyles zullen voorbij komen vliegen. Benieuwd naar de complete line-up van Defqon.1 2020? Je vindt het op onze Defqon.1 pagina!

20 februari 2020

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter