Alles over het grootste drum & bass festival: Rampage Open Air

Alles over het grootste drum & bass festival: Rampage Open Air

Wil jij bij het grootste drum & bass en dubstep festival van de Benelux zijn? Dan raden wij je aan om een kaartje te kopen voor Rampage Open Air 2024. Dit festival is opgericht door niemand minder dan Murdock. Naast het festival in de open lucht organiseren ze ook elk jaar een indoor evenement. Dit vindt altijd plaats in het grote Sportpaleis. Wil je meer weten over de organisatie en het festival? Lees ons artikel hieronder:

Het evenement Rampage trekt zo’n 30.000 bezoekers uit 50 verschillende landen. Dit komt doordat het concept echt heel populair is onder drum & bass en dubstep fans. Voor hen is Rampage een soort walhalla. Elk jaar pakken ze ook flink uit met ontelbare lampen en lasers. De oprichter van het drum & bass evenement draait zelf ook bijna elk jaar en is niemand minder dan Murdock. Zijn echte naam is Hans Machiels. Samen met een heel team proberen ze elk jaar het evenement te overtreffen.

Foto: Rampage

Tijdens corona hebben ze een moeilijke tijd gehad. Het leek er even op dat het allemaal aan een zijden draadje hing. Gelukkig hebben Hans en zijn kompanen zich erdoorheen geslagen. Na corona kwamen ze eenmalig met een nieuw concept: Rampage door de hele stad. Antwerpen stond voor een avond helemaal op zijn kop, er was letterlijk een feest op elke hoek van de straat.

Dit jaar zal het festival plaatsvinden van 5 t/m 7 juli in het Kristelpark in Lommel. Daarnaast hebben ze weer de vetste artiesten weten te strikken. Er zullen verschillende stages zijn op het festival, zelfs een op de camping. Wil jij dus graag voor je rust naar een festival? Dan zit je bij Rampage zeker verkeerd. De headliners voor dit jaar zijn: Andy C, Pendulum, Voyd, Svdden Death en de legendarische Rudimental. Hen ken je misschien wel van de hits ‘’Waiting All Night’’ of ‘’Feel the Love’’.

Foto: Rampage

Het leuke aan Rampage is dat hun randprogrammering heel goed in elkaar zit. Zo heb je naast de artiesten ook een skate contest, waar je zelf kan skaten en trucs kan doen. Hierbij zijn er ook tijdsloten waarin iedereen zijn truc kan laten zien, en hieraan is dan ook een geldbedrag gekoppeld. Naast de skate contest hebben ze ook een DJ geboekt die een set gaat draaien terwijl hij aan het fietsen is. Ja, je leest het goed. De naam van deze artiest is Dom Whiting. Wil jij dit spektakel graag meemaken? Koop dan nu nog een kaartje voordat het te laat is.

28 juni 2024

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter