Alles over ticketverkoop & hints line-up Strandfestival ZAND

Alles over ticketverkoop & hints line-up Strandfestival ZAND

In 2020 is het alweer tijd voor de 13de editie van Strandfestival ZAND. Het festival vindt plaats op zaterdag 22 augustus. Of je nou jong, oud, dik of dun bent, iedereen is welkom op deze heerlijke dag! Geniet onder andere van de beste Nederlandse artiesten van dit moment.

Ticketverkoop
Op vrijdag 8 november om 10:00 u ‘s ochtends start er een eerste geheime ticketverkoop! Met de code VROEGEVOGEL2020 kun jij als eerste tickets bemachtigen voor Strandfestival ZAND. De dag erna, op zaterdag, begint de reguliere verkoop. Ook hierbij begint de verkoop om 10:00 u ’s ochtends. Bekijk hieronder de prijzen van de tickets:

  • Early Bird: €37,50
  • Regular: €44,50
Strandfestival ZAND

© Facebook Strandfestival ZAND

Line-up
Daarnaast zijn er al hints rond aan het gaan over de line-up! De organisatie heeft in totaal vier verschillende afbeeldingen in de mail geplaatst. Daarnaast staat er ook een afbeelding op Facebook. Wij denken er twee te hebben ontrafeld. Een 🍑 Peach Emoji 🍑 voor Famke Louise. Dit natuurlijk omdat ze een single heeft uitgebracht genaamd “Derrière” ;). Ook was er een raadsel met een 🥳 Feest Emoji 🥳 en een ⛺ Tent Emoji ⛺. Makkelijk: Welkom in de feesttent! Wij speculeren dat Kraantje Pappie ook van de partij is. We zijn heel benieuwd of we gelijk hebben en wie de andere artiesten zijn. Er is tot nu toe nog geen datum bekend gemaakt over de release van de line-up.

Algemene info
Strandfestival ZAND vindt dus plaats op zaterdag 22 augustus 2020. Het festival is gelegen op het Almeerderstrand in Almere. Het festival opent haar deuren vanaf 12:00 t/m 00:00 uur. De Regular Tickets kosten €44,50 per stuk. Het festival is beschikbaar voor alle leeftijden! Begeleiding is verplicht voor kinderen onder de 16 jaar.

7 november 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter