Amsterdam Dance Event 2021 start en hier kan jij nog heen!

Amsterdam Dance Event 2021 start en hier kan jij nog heen!

Na twee jaar moeten wachten is het morgen dan eindelijk zo ver en begint ADE! Amsterdam Dance Event vindt plaats van woensdag 13 oktober t/m zondag 17 oktober en er staan flink wat grote feestjes op de ADE agenda. Dit jaar is het wel eventjes iets anders dan normaal want normaal gesproken waren er zowel feestjes overdag als ’s nachts. Gelukkig hebben de organisaties het toch voor elkaar weten te krijgen om bijna alle feestjes en festivals te verplaatsen naar overdag zodat deze gewoon door kunnen gaan.

De meeste feestjes en festivals zijn al uitverkocht, maar voor de mensen die nog twijfelen of bij andere feestjes van ADE hebben misgegrepen, het is nog mogelijk om voor sommige events een ticket te bemachtigen. Wij hebben voor jou per dag even op een rijtje gezet waar je nog eventueel heen zou kunnen.

 

Donderdag 14 oktober

Op donderdag 14 oktober zijn er nog aardig wat festivals die nog niet zijn uitverkocht. Je kan namelijk nog naar ADE: Pvre Blvck x Tram 10ADE: Verknipt Day 1, ADE: Pleinvrees, ADE: Awakenings x Drumcode, Thuishaven ADE x PIV, Awakenings ADE Special en ADE: Paradiso x Avalon Emerson. Genoeg feestjes om nog uit te kiezen.

 

Vrijdag 15 oktober

Op vrijdag 15 oktober zijn er ook nog een paar feestjes waarvoor je nog een kaartje kan kopen. Op vrijdag is het mogelijk om naar SW ADE x Sulta Selects te gaan. Daarnaast kan je ook nog naar TIKTAK x ADE special of ADE: The Masquerade By Claptone. Deze drie beginnen allemaal aan het einde van de middag en dus een goede start om het weekend mee te beginnen!

 

Zaterdag 16 oktober & Zondag 17 oktober

Op zaterdag 16 oktober zijn de grotere feestjes uitverkocht behalve Awakenings x Maceo Plex en ADE: Paradiso x Speedy J. Op zondag 17 oktober is het nog mogelijk om ADE: Circoloco x Loveland te bezoeken of ADE: Pan-Pot All Night x Loveland. Beide een mooi feestje om het weekend goed mee af te sluiten!

Er zijn dus nog genoeg feestjes waarvoor jij een kaartje kan kopen. Wacht niet te lang en wees er snel bij want alles is wel al bijna uitverkocht!

 

12 oktober 2021

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter