Arctic Monkeys & Muse toegevoegd aan line-up Rock Werchter 2023

Arctic Monkeys & Muse toegevoegd aan line-up Rock Werchter 2023

Een week geleden werd bekend, dat de Belgische artiest Stromae de eerste headliner van Rock Werchter zal zijn op donderdag 29 juni. Deze week zijn twee nieuwe sterren bekendgemaakt die op het festival aanwezig zullen zijn. Niemand minder dan Arctic Monkeys en Muse zullen volgend jaar optreden tijdens Rock Werchter.

Arctic Monkeys is een indierockband uit het Verenigd Koninkrijk. De band was ruim 20 jaar geleden opgericht en door de jaren heen uitgegroeid tot een groot succes. Met zanger Alex Turner spelen ze overal waar ze komen de sterren van de hemel. Je kunt ze kennen van de numers: : “I Bet You Look Good on the Dancefloor”, “I Wanna Be Yours” & “Do I Wanna Know”. Daarnaast heeft de band vandaag een nieuwe album “The Car” uitgebracht. Arctic Monkeys zullen op zondag 2 juli te zien zijn tijdens Rock Werchter.

Muse is een Britse rockband, dat al bijna 30 jaar geleden is opgericht. De muziekstijl van deze band wordt omschreven als een mix van: (hard)rock met klassieke invloeden. Soms wordt hun muziek ook aangevuld met elektronische beats. Hun muziek valt in de genres: spacerock, alternatieve rock of progressieve rock. Je kunt ze kennen van de nummers: “Uprising”, “Supermassive Black Hole” & “Starlight”. Muse zal op zaterdag 1 juli een optreden geven op het Belgische festival Rock Werchter.

Het festival vindt plaats van donderdag 29 juni t/m zondag 2 juli 2023. Je kunt je op dit moment al registreren voor de pre-sale van de tickets. De tickets voor Rock Werchter zullen vanaf 29 oktober verkrijgbaar zijn. Wees er op tijd bij om samen met Arctic Monkeys de sterren van de hemel te zingen en lekker te rocken met Muse.

21 oktober 2022

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter