Balaton Sound maakt eerste namen bekend

Balaton Sound maakt eerste namen bekend

Balaton Sound is ook in 2020 weer te vinden op het Balatonmeer in Hongarije! Van woensdag 8 t/m zondag 12 juli kan iedereen dit 5-daagse festival bezoeken. Balaton Sound staat bekend als één van de populairste elektronische muziekfestivals van Europa. Vorig jaar hebben maar liefst 172.000 bezoekers het terrein verkend.

Balaton Sound is goed te combineren met een roadtrip of vakantie. Dit komt onder andere omdat alle leeftijden welkom zijn. Daarnaast is het ook leuk om voor het festival naar Hongarije af te reizen. 😉

Eerste namen

De eerste artiesten zijn bekend gemaakt. In totaal zijn het 23 namen! De headliners zijn Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike en Kygo. Daarnaast vind je onder andere Don Diablo, Jonas Blue en Robin Schulz terug op de Main Stage.

Alle namen die tot nu toe bekend zijn gemaakt vind je op onderstaande foto en op de Balaton Sound pagina!

©Facebook Balaton Sound

72-uurs ticketverkoop actie

Op woensdag 11 december om 12:00 uur start de 72-uurs ticketverkoop. Je hebt dan tot zaterdag 14 december (12:00uur) de tijd om Early Bird Tickets te kopen voor Balaton Sound. Deze prijzen liggen een stuk lager dan de Regular Tickets. Zo scoor je bij de 72-uurs Ticketverkoop tussen de €64 en €86,- korting. Onderstaande tickets zijn beschikbaar:

  • 3-Day Pass: €155,-
  • 4-Day Pass: €169,-
  • 5-Day Pass: €199,-

Algemene info

Het festival vindt dus plaats van woensdag 8 t/m zondag 12 juli op het Balatonmeer in Hongarije. Het Balaton Sound Festival duurt in totaal 5 dagen. Alle leeftijden zijn welkom!

11 december 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter