Best Kept Secret Festival maakt twee headliners bekend!

Best Kept Secret Festival maakt twee headliners bekend!

In juni is het weer tijd voor het Best Kept Secret Festival. Om precies te zijn van vrijdag 12 t/m zondag 12 juni 2020. Alle pop en rock liefhebbers kunnen dat weekend volop genieten! Naast de datum van de ticketverkoop heeft het festival ook de eerste headliners bekend gemaakt.

Twee headliners

De organisatie heeft niet één, maar twee headliners verklapt. De eerste headliner is Massive Attack. Het festival is heel blij dat deze band de zondag zal komen afsluiten. Met hun unieke sounds hebben ze de triphop op de kaart gezet.

De volgende band die het festival heeft weten te strikken is The National. Het wordt een jubileum show, aangezien het meest succesvolste album alweer 10 jaar geleden uitkwam. We hebben het dan natuurlijk over het album High Violet. Verwacht verschillende gastoptredens en nummers als ‘Sorrow’ en ‘England’.

© Facebook Best Kept Secret Festival

Ticketverkoop

De ticketverkoop voor BKS start dinsdag 10 december om 20:00. Zorg dus dat je deze datum markeert in je agenda. 😉 Zoals elk jaar heb je drie soorten tickets. De prijzen zijn ook al bekend gemaakt. Je vindt ze hieronder:

  • Dagkaart: €89,-
  • Camping excl. Campsite: €174,-
  • Camping incl. Campsite: €189,-

Algemene info

Het festival vindt plaats op vrijdag 12 t/m zondag 14 juni 2020. BKS is gevestigd op de Beekse Bergen in Hilvarensbeek. Iedereen is welkom, zolang je minimaal 18 jaar bent!

 

5 december 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter