Best Kept Secret openbaart groot aantal namen

Best Kept Secret openbaart groot aantal namen

Geduld wordt beloond, wie aanwezig gaat zijn bij de 9e editie van Best Kept Secret mag zich verheugen op spectaculaire performers zoals Aphex Twin en the Chemical Brothers. De lijst is groot(s).

The 1975, Oscar and the Wolf en Christine and the Queens zijn de populaire namen die in Juni de Beekse Bergen tot een sensationeel festijn gaan bouwen. Daar houd het natuurlijk niet mee op, Best Kept Secret kondigt daar buiten nog een 60+ aantal andere artiesten aan.

Op 16 februari om 12:00 start de ticketverkoop, voor wie meer zekerheid wilt hebben op die ticket kan zich pre-registreren voor eventuele pre-sales. De prijzen zijn in vergelijking met vorig jaar wel wat gestegen. Zo betaal je nu voor een dagkaart 119 euro, voor een weekendticket inclusief camping 265 euro en zonder camping 250,-.

Line-up Best Kept Secret festival van facebook BKS

Een aantal andere namen die langs komen tijdens het 3-daagse muziekfestival zijn onder andere: het Noorse muziek duo Röyksopp, de Engelse rockband Black Country, New Road en Goldband die onlangs nog een award voor beste festival act wonnen.

Hier kan je de volledige line-up en informatie vinden over Best Kept Secret, vergeet niet: zet 16 februari 12:00 in je agenda en hopelijk ben jij wel de gelukkige persoon die een ticket kan bemachtigen!

7 februari 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter