Central Park Festival maakt eerste namen bekend

Central Park Festival maakt eerste namen bekend

Op zaterdag 23 mei zal de naam Central Park niet alleen in New York te horen zijn. In 2020 kan iedereen op die dag genieten van het Central Park Festival in Utrecht! Het festival biedt meer dan alleen muziek. Fijnproevers zullen zich ook helemaal thuis voelen! Op deze dag zullen tientallen eet kraampjes zich verzamelen op het festival terrein. Picknicken terwijl je geniet van de lekkerste popmuziek, hoe chil is dat?

Eerste namen

De eerste zes namen van de line-up zijn bekend gemaakt. Een mooi begin is het zeker! Er zijn maar liefst vier bandjes aangekondigd. Dit zijn Kensington, De Staat, Chef’Special en Di-Rect. Daarnaast zal Kraantje Pappie de tent af komen breken en zal Nielson ook aanwezig zijn op een van de stages. Dit is nog niet de volledige line-up, de rest zal later bekend worden gemaakt.

© Foto: Joris Raaijman

Start ticketverkoop

Kan je niet wachten tot dit festival weer plaats vindt? Het is helaas nog niet zover, maar je kan binnenkort wel tickets kopen voor de editie in 2020! De ticketverkoop start op vrijdag 29 november om 12:00. Iedereen heeft dan toegang tot de Early Bird Tickets. Aan deze kaartjes zit een lekkere korting verbonden. De prijs is als volgt:

  • Early Bird: €33,50 (ex. fee)

Algemene info

Het festival vindt plaats op zaterdag 23 mei op het Grasweide Strijkviertel in Utrecht. Central Park Festival opent haar deuren om 12:00 uur en sluit om 23:00. Je moet minimaal 18 jaar zijn.

25 november 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter