Complete festival campingset voor €50 bij Perrysport!

Complete festival campingset voor €50 bij Perrysport!

Het festivalseizoen is begonnen en er vindt nu elk weekend wel een festival plaats waar je ook op de camping kunt staan. Maar heb je al je kampeerspullen nog? Perrysport heeft nu een mooie deal samengesteld: een tent, slaapzak en luchtbed voor slechts €50 (je bespaart hierdoor € 34,97). Heel veel meer dan deze drie dingen heb je eigenlijk ook niet nodig. Lees hier alle info over deze aanbieding, die loopt t/m woensdag 30 mei.

 

 

Wat houdt het festivalpakket van Perry precies in?

  • Tent: Eurohike Pop 200SD (los €44,99)
  • Slaapzak: Eurohike Snooze 200 (los €19,99)
  • Luchtbed: Eurohike Flock Single (los €19,99)

De tent is een zogenoemde pop-up. Dat betekent dat als je de tent ‘uitgooit’ het binnen enkele seconden staat. Ideaal voor een festival dus! Het uitgooien is dus heel makkelijk, maar we zien festivalgangers vaak nog heel onhandig de tent weer opvouwen. Hier is echter ook een heel simpel trucje voor, te zien in deze video. De tent is geschikt voor twee personen, maar het is natuurlijk ook relaxt om er alleen, samen met je tas, in te liggen. Wat moet je verder nog weten over dit model van het merk Eurohike: het is 2,20 meter lang en 1,50 meter hoog.

tent-eurohike

Dan de slaapzak, ook van het merk Eurohike – zie onderstaande afbeelding. Wat kunnen we er nog meer over vertellen. Het is 190 cm lang bij 75 cm breed en heeft een zachte voering, zodat je na een dag dansen heerlijk je slaap kunt pakken. Om vervolgens weer fit de volgende festivaldag te beginnen! Ook handig: het is verpakt in een ruime tas waardoor je bij het inpakken niet zoveel moeite hoeft te doen om de slaapzak weer op te bergen.

slaapzak-eurohike

En ook in de all-in-one campingset: een luchtbed. Vergeet dan ook geen pomp mee te nemen, want dit luchtbed met je mond opblazen is geen optie. We zagen dat bij een bestelling van minimaal € 60 de verzending bij Perry gratis is. Als je nou deze pomp bij dit festivalpakket bestelt, is de levering dus ook nog eens gratis.

luchtbed-eurohike

Extra bespaartip: schrijf je in voor de nieuwsbrief van Perry. Je krijgt dan namelijk nog eens 10% korting!

15 mei 2018

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter