Creatieve en liefdevolle muziek op Georgie’s Garage winterfestival

Creatieve en liefdevolle muziek op Georgie’s Garage winterfestival

Als je goed om
je heen kijkt
zie je dat alles
gekleurd is.

Dit geweldige tekstje lees je als je de Facebook page van Georgie’s Garage winterfestival ’18 bezoekt. Georgie’s Garage is een kleinschalig, alternatief festival vol creatieve en liefdevolle muziek. Het begon als een klein, intiem garage feest in Amsterdam Sloterdijk voor vrienden en bekenden. Maar inmiddels is Georgie’s uitgegroeid tot een groot zomer- en winterfestival met natuurlijk nog steeds dat intieme van de eerste garage edities. De festivals worden altijd op een originele, bijzondere of geheime locatie gehouden en deze winter gaat Georgie’s terug naar zijn roots. Terug naar een oud garage complex uitgebouwd tot winterfestival.

Op 17 november, van 13:00 tot 23:00, vindt het festival plaats in een  garage die bestaat uit een aaneenschakeling van oude loodsen, hallen en gebouwen, samen een kleurrijk doolhof – een locatie waar de trouwe Georgie fan zich thuis zal voelen. En als vanouds is er ook tijdens de wintereditie van 2018 een rariteitenkabinet aan theateracts en creatieve installaties opgetrommeld binnen het thema van deze editie: de Georgiaanse Rave. Verwacht een op de jaren negentig geïnspireerde, fluoriserende, kleurrijke chaos, op een hedendaagse artistieke manier uitgevoerd. De music? Die is gevarieerder dan gevarieerd. Van elektronisch tot live en van house tot live funk en wereldmuziek. We like!

De locatie is, net zoals voorgaande jaren, tot net voor het feestje geheim. Vervoer wordt door de organisatie geregeld: vanaf station Amsterdam Sloterdijk kunnen de Georgianen een pendelbus nemen naar de bestemming vlakbij Amsterdam of vanaf Centraal station een boot. Daarnaast is er een samenwerking gerealiseerd met Taxicentrale TCA: voor een vaste prijs kunnen bezoekers zich naar de voor hen nog onbekende plek laten brengen.

Georgies Garage beloofd een intiem, vrolijk, muzikaal en theatraal avontuur te worden. Wij zijn benieuwd en wachten vol spanning af. Zien we je daar?

Beeld: Iconicstudios

19 september 2018

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter