De beste feestjes overdag tijdens ADE 2023

De beste feestjes overdag tijdens ADE 2023

Je wilt graag naar het ADE 2023, maar al die gave feestjes zijn toch ’s nachts? Fout! Veel mensen willen liever overdag los gaan en in de nacht weer lekker slapen. Voor die mensen hebben wij de beste ADE overdag (en avond) feestjes uitgezocht.

Donderdag 19 oktober

Audio Obscura ADE
Wil je al vroeg beginnen met het ADE? Dan raden wij op donderdag 19 oktober Audio Obscura aan. Het begint om 14.00 uur in de RAW Factory en het zal duren tot 23.00 uur. Bij Audio Obscura zullen Chris Stussy en Benny Rodrigues back to back draaien. Ook kan je The Martinez Brothers en nog meer artiesten verwachten, dus dat wordt zeker een goed feestje op een mooie locatie. Audio Obscura heeft op vrijdag en zaterdag ook overdag een event.

Vrijdag 20 oktober

Op vrijdag zijn er een stuk meer feestjes. Het bekende Verknipt organiseert in het World Fashion Centre een event dat zal duren van 15.00 uur tot 23.00 uur. Met 2 kamers waar bij beide keiharde techno gedraaid zal worden wordt dit gegarandeerd een knallend feest.

Into The Woods ADE 2022
Heb je zin in meer dan alleen techno op vrijdag? Dan moet je bij Into The Woods ADE zijn. Je kunt hier techno, disco en house verwachten. Naast de goede muziek wordt ook zoals gewoonlijk bij Into The Woods het terrein weer super gaaf omgetoverd. Het zal zich voornamelijk buiten op de NDSM-werf plaatsvinden, wel staan er tenten bij de stages en kampvuren buiten voor warmte. Into The Woods ADE zal op vrijdag van 12:00 uur tot 23:00 uur. Mocht je vrijdag verhinderd zijn of nog aan het werk. Gelukkig is Into The Woods ook op zaterdag nog op de NDSM-Werf.

Als we het toch over mooie locaties hebben dan kunnen we natuurlijk ZeeZout ADE ook niet vergeten. ZeeZout ADE heeft op vrijdag en zaterdag van 14:00 uur tot 23:00 uur de kans gekregen om een heerlijk feestje te bouwen. De mooie locatie van ZeeZout ADE is Het Rijk van de Keizer. Op deze plek kan je helemaal één worden met de natuur terwijl je heerlijk geniet van house, techno en trance muziek van artiesten als Anz, Mama Snake, Sansibar en nog veel meer!

Zaterdag 21 oktober

Op de zaterdag zijn er de meeste feestje van Amsterdam Dance Event 2023. Hieronder hebben wij een paar aanraders voor zaterdag overdag op een rijtje gezet:

dgtl-we-still-believe
Als je echt graag op house muziek wilt los gaan dan is Defected op de Hemkade het bezoeken waard. Je kunt hier namelijk deep-house, house en tech-house verwachten van artiesten als Darius Syrossian, Dennis Quin, Hannah Wants en nog meer. Ook dit feest zal overdag en in de avond plaatsvinden, van 14:00 uur tot 23:00 uur om specifiek te zijn. Voor Defected zijn er nog tickets te koop! Wees er snel bij voordat het te laat is!

ADE: DGTL x The Blessed Madonna presents We Still Believe 2023: Op zaterdag zal The Blessed Madonna samen met een mooie groep DJ’s in 2 area’s van 12:00 uur tot 22:00 uur een set draaien zoals we gewend zijn van haar in de NDSM Loods. Je kunt hier disco, house en techno verwachten gepaard met een fantastische lichtshow.

Zin in een ADE feestje, maar geen zin in tientallen verschillende artiesten? dan is Awakenings x Solomun wat voor jou. Van 14:00 uur tot 16:00 uur kan je in de Ziggo Dome als opwarmer Tijana T verwachten en daarna van 16:00 uur tot 21:30 uur los gaan op Solomun. Dat wordt dus lekker lang genieten van een techno set, en dan ook nog eens op tijd naar huis (of door naar de afterparty).

Wil je wel genieten van meerdere artiesten? Dan is Intercell X SNTS een aanrader. De Warehouse Elementenstraat staat van 12:00 uur tot 22:00 volledig op zijn kop.  Je kunt er de keiharde techno verwachten van Nico Moreno, Oguz en natuurlijk SNTS. Als dat geen heerlijk middagje beuken wordt.

Mystic Garden en Dockyard zullen zaterdag op het ADE samen Mystic Garden x Dockyard geven. Van 12:00 uur tot 23:00 uur zal de havenmeester van het Havenpark in Amsterdam een oogje toeknijpen. Je kunt hier van alles en nog wat verwachten. Er zullen bekende namen optreden als: Benny Rodrigues, La Fuente en zelfs Lange Frans & Baas B. komen als old school rappers hun gezicht weer laten zien. Mystic Garden staat bekend om de bijzondere decoraties van de festivals en ook dit kan je uiteraard ook weer verwachten.

mystic-garden-x-dockyard

Zondag 22 oktober

Als de techno liefhebbers bij het ADE nog niet genoeg hebben gehad of misschien eerder niet konden dan kunnen ze op zondag van 12:00 uur tot 23:00 uur los gaan bij de Strafwerk Closing in de Kromhouthal. Hier kan je samen met Franky Rizardo, Hot Since 82, Joris Voorn ADE 2023 op een mooie manier afsluiten.

Als je zin hebt in iets specialers dan moet je bij de Awakenings x Reinier Zonneveld B2B Special zijn. Hier zal Reinier Zonneveld van 14:00 uur tot 00:00 uur draaien in de Ziggo Dome, terwijl er ondertussen een hoop andere DJ’s langskomen om samen met hem te draaien. Één groot techno feest dus!

Tot slot zal er op zondag een ADE Hangover worden gehouden bij het NDSM-Werf van 12:00 uur tot 23:00 uur, en dit feest is gratis dus vol=vol! Er zullen naast DJ’s ook heerlijke foodtrucks op het terrein staan en er is zelfs een vintage kleding markt van KiloKilo.

2 oktober 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter