De beste nachtelijke feestjes van ADE 2023

De beste nachtelijke feestjes van ADE 2023

Terwijl de zon ondergaat, komt de nacht tot leven tijdens het Amsterdam Dance Event. Ga jij tijdens ADE 2023 door tot in de vroege ochtenduren? Dan ben je hier op het juiste adres! Wij hebben de vetste ADE feesten voor de nachtegalen onder ons uitgezocht.

Woensdag

ADE kan niet vroeg genoeg beginnen. De eerste feesten vinden in de nacht van woensdag op donderdag al plaats. Verknipt trapt af met een geweldige line-up. Artiesten als DIØN, Dyen en Xrtn komen de hardste techno draaien. Gelukkig is dit niet het enige nachtelijke evenement vanuit Verknipt tijdens ADE. Ook op donderdag wordt er een goede rave gegarandeerd.

De opmars van 9×9 heeft ervoor gezorgd dat hij woensdag nacht zijn eigen editie mag samenstellen samen met Awakenings tijdens Awakenings – 9X9 invites. Die taak vervult hij dan ook maar al te goed, door de beste DJ’s uit te nodigen. Van 22.00 uur tot 07.00 uur kun je hardgaan op heerlijke techno.

Donderdag

Pleinvrees keert op donderdag en vrijdag terug naar het Amsterdam Dance Event. Beide dagen kun je een nacht verwachten vol met de beste DJ’s en een dansvloer vol met enthousiaste techno liefhebbers.

Ook DGTL is er dit jaar bij met verschillende evenementen. Dit jaar verzorgen zij 2 feestjes die tot in de ochtend doorgaan. Op donderdag opent DGTL het weekend in de NSDM-Loods, waar zij het hele weekend geweldig goede feesten zullen geven. Vrijdagnacht verzorgt DGTL, samen met het label Folamour, DGTL House of Love. Naast techno, kun je op de DGTL feesten genieten van heerlijke house hitjes.

Adam Beyer mag dit jaar in samenwerking met Awakenings zijn eigen ADE rave verzorgen: Drumcode. De line-up liegt er niet om. Artiesten als Eli Brown, Bart Skils en natuurlijk Adam Beyer zelf zullen de nacht vervullen met de beste techno. Het feest vindt plaats in een vette locatie: de Gashouder. Een perfecte plek voor een goede rave.

Intercell verandert het H7 Warehouse tijdens ADE in de techno thuisbasis. In samenwerking met verschillende DJ’s zullen zij deze locatie het hele weekend op zijn kop zetten. Te beginnen met Charlie Sparks en Parfait op donderdag. Zij sluiten deze nacht van 04:00 tot 07:00 af met een super harde B2B.

Vrijdag

Na de uitverkochte versies in 2021 en 2022, keert de Masquerade by Claptone in 2023 weer terug naar het Amsterdam Dance Event. Met goud gemaskerde en gehandschoende artiesten, belooft ook deze editie weer een nacht vol magie en mysterie te worden. Het feest vindt plaats op de legendarische locatie: AFAS Live.

Paradise en Loveland slaan de handen weer in elkaar om vrijdag nacht een lekker feest garanderen. Samen organiseren zij Paradise x Loveland tijdens ADE. Je kunt hier van 23:00 tot 07:00 genieten van de beste line-up met onder andere Hot Since 82, Richy Ahmed en Jamie Jones.

Ook Strafwerk organiseert tijdens het Amsterdam Dance Event een flinke rave. Samen met CamelPhat zorgen zij voor een nacht vol met de beste artiesten. Kölsch, Layla Benitez, Fideles en Arodes zullen zorgen voor de beste techno hits. CamelPhat zelf komt natuurlijk ook zijn kunsten laten horen tijdens dit feest.

Intercell geeft op vrijdag samen met Rebekah een dik feest. Deze nacht komt Rebekah laten zien wat ze in haar mars heeft. Ook andere fantastische artiesten zijn uitgenodigd om het publiek goed hard te laten gaan.

Komm schon Alter viert ADE dit jaar samen met de vrienden van Watergate met de komm schon Alter Spezial. Samen zetten zij tot 7 uur in de ochtend een fantastisch feest neer in Club Atelier. Een hele gave locatie voor een nog gaver feestje.

Zaterdag

Voor het beste house, dance en techno feestje van tijdens de nacht van zaterdag op zondag, moet je bij AMF zijn. De Johan Cruijff Arena zal van 21:00 tot 06:00 staan te springen op de beste DJ’s ter wereld. DJ’s als Armin van Buuren en Afrojack zullen ervoor gaan zorgen dat niemand stil zal staan.

Na de succesvolle voorgaande edities, slaan Unreal en Free Your Mind de handen weer in een. Op zaterdag nacht kun je in de Afas Live genieten van de beste techno bij Unreal X Free Your Mind 2023. Trym, Kobosil, Dyen en meer zullen zorgen voor de dikste techno-rave.

Amelie Lens nodigt samen met Awakenings haar bevriende DJ’s uit om een nacht de hardste techno te laten horen tijdens Exhale. Zij zullen er samen voor zorgen dat de hele Ziggo Dome, vol techno liefhebbers, zal staan te beuken.

Zaterdagnacht worden er niet 1, maar twee feesten gegeven door Intercell. De eerste is Intercell x Partiboi69 pres. Area 69, in samenwerking met Partiboi69. Samen met zijn bevriende DJ’s, zal hij het publiek op ruimtereis sturen. Het tweede feest is samen met Voxnox: Intercell x Voxnox. Ook deze samenwerking zal het H7 Warehouse op zijn kop doen zetten.

Zondag

Op zondag sluit Intercell het ADE weekend af met Intercell x I Hate Models Invites. Samen met I Hate Models wordt er gezorgd voor een onvergetelijke afsluiter van het Amsterdam Dance Event. Met deze samenwerking, belooft ook het allerlaatste feestje super dik te worden.

Het Amsterdam Dance Event heeft een ontzettend groot aanbod aan feesten waarbij je de hele nacht kunt genieten van de beste DJ’s. Of je nou wilt beuken op harde techno, of liever wil dansen op heerlijke house hitjes, er is voor ieder wat wils. In het programma van ADE vindt je naast deze selectie, nog veel meer dikke feesten.

9 oktober 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter