De eerste naam van Rock Werchter 2024 is bekend!

De eerste naam van Rock Werchter 2024 is bekend!

Update: naast de Foo Fighters is ook Dua Lipa aangekondigd!

Festival fans konden een Rock Werchter 2024 line-up wishlist samenstellen en de Foo Fighters waren bij vele de nummer 1 op die lijst, daarom heeft Rock Werchter besloten dat de Amerikaanse band Rock Werchter 2024 mag afsluiten op zondag 7 juli.

De Foo Fighters hebben eerder dit jaar hun nieuwe album ‘But Here We Are’ uitgebracht. Ook hebben ze net hun Verenigde Staten tour afgerond en zullen ze binnenkort beginnen aan hun tour in Australië en Nieuw-Zeeland en in 2024 zullen ze dus naar België reizen om op te treden op Rock Werchter 2024.

Rock Werchter bevindt zich in het Festivalpark in Werchter, België. In 2024 zal dat zijn van donderdag 4 juli tot en met zondag 7 juli waar het dus wordt afgesloten door de Foo Fighters. Het zal de vierde keer zijn voor Dave Grohl, de voorman van de Foo Fighters, en de rest van de band dat ze op Rock Werchter zullen optreden. Eerder deden ze dit in 1996, 2005 en 2017.

Rock Werchter is elk jaar weer een enorm succes, onder andere door de enorme lijst aan fantastische artiesten, waaronder dus ook de Foo Fighters in 2024. Zou jij er in 2024 graag bij willen zijn? De algemene kaartverkoop begint op vrijdag 1 december om 10:00 uur, maar het is ook een optie om je te pre-registreren voor de pre-sale die zal beginnen vanaf 29 november. Ook zullen er binnenkort nog meer namen bekend worden gemaakt.

9 november 2023

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter