De festivals van dit weekend (2 oktober)

De festivals van dit weekend (2 oktober)

De eerste festivals van dit jaar zitten er alweer op en nog half aan het bijkomen, blikken wij alvast vooruit op aankomend weekend. Dit weekend staan er een stuk minder festivals op de festival agenda, maar de festivals die worden georganiseerd, daar wil en moet jij bij zijn!

 

HRFST Festival

HRFST Festival kan eindelijk weer doorgaan en is dit weekend op 2 oktober in Utrecht. Het festival is wel al helemaal uitverkocht, maar mogelijk kan je via TicketSwap nog een kaartje bemachtigen. HRFST Festival is voorbereid op eventueel slecht weer want de area’s zijn overdekt.

 

TOFFLER Festival / Special Edition

Dit weekend op 2 oktober is TOFFLER dan ook eindelijk terug met een nieuwe special editie in Roel Langerakpark in Rotterdam. Voor dit festival zijn nog late tickets beschikbaar voor €59,50, maar de organisatie verwacht dat het festival ieder moment uitverkocht zal raken. Het festival is voorbereid op eventueel slecht weer. Er zijn twee stages volledig overdekt en een stage is gedeeltelijk overdekt. Wacht dus niet te lang als jij bij dit feestje aanwezig wilt zijn!

 

Het weer

De verwachting is dat er op zaterdag 2 oktober veel bewolking zal zijn met af en toe een klein beetje zon. Ook kan het in de avond gaan regenen, maar gelukkig zijn beide festivals daar al op voorbereid. Het wordt gemiddeld rond de 17 graden, een prima temperatuur om met jouw toffe festivaloutfit in de overdekte area’s te dansen en te stralen.

30 september 2021

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter