De festivals van dit weekend (30 & 31 oktober)

De festivals van dit weekend (30 & 31 oktober)

Het is weer tijd om vooruit te blikken op aankomend weekend en die staat voornamelijk in het teken van Halloween. Op onze festival agenda kan je maar liefst vier Halloween feestjes terugvinden en kan je ook andere feesten vinden waar jij niet verkleed naar toe hoeft en die niet in het teken van Halloween staan.

Crazy Sexy Cool Halloween

Het eerste Halloween feest op zaterdag 30 oktober is Crazy Sexy Cool Halloween in Rotterdam. Dit festival is buiten, maar gelukkig zijn de stages en tenten overdekt en ook nog eens verwarmt! Daarnaast kan je verschillende scarezones bezoeken. Je kan verwachten dat je in deze zones nog meer zombies gaat tegenkomen dan in voorgaande jaren en zij zullen er opnieuw voor zorgen dat jij met nachtmerries het festival zal verlaten. Voor dit feestje zijn alle tickets al uitverkocht, maar mogelijk kan jij nog een ticket scoren via TicketSwap.

Amsterdam Halloween

Amsterdam Halloween keert terug voor de twaalfde keer op zaterdag 30 oktober met het grootste Halloween feest van Amsterdam. Omdat het de twaalfde editie is zijn er deze dag paranormale creeps, acrobaten, illusionisten, freaks en mystrieuze wezens aanwezig om jou de optimale Halloween beleving te kunnen geven. Vergeet niet je meest gekke kostuum aan te trekken want anders mag je helaas het festival niet betreden. De tickets voor dit event zijn uitverkocht, maar mogelijk kan je via TicketSwap nog een kaartje bemachtigen.

Smèrrig Halloween Festival

Natuurlijk mag Smèrrig Halloween Festival niet worden vergeten. Dit festival kan je bezoeken op zaterdag 30 oktober in de Brabanthallen. Tijdens dit feestje kan je ontsnappen aan de werkelijkheid en worden jouw stoutste dromen waar gemaakt. Voor dit festival zijn nog tickets beschikbaar, maar beloofd wel ieder moment uitverkocht te zijn. Dus wees er snel bij!

Glow in the Dark Special Halloween

Het laatste Halloween feest op de festival agenda is Glow in the Dark Halloween Special dat ook op zaterdag 30 oktober plaatsvindt. Maassilo zal worden omgetoverd tot een Halloween feest met een spookachtig decor, lasers en blacklights. Daarnaast kan je je laten onderdompelen in glow in the dark verf. Helaas is dit feestje ook al uitverkocht, maar misschien lukt het jou nog om via TicketSwap een kaartje te scoren.

Puur Festival

Ben je niet zo van de Halloween feestjes? Dan is Puur Festival misschien wel iets voor jou. Tijdens dit festival kan je een dansje komen wagen op de lekkerste house en techhouse setjes bij de mainstage of disco/hitjes bij de andere stage. Het festival is bijna uitverkocht, dus wees er snel bij met het kopen van een ticket als jij dit feestje niet wilt missen!

Sinner’s Day

Sinner’s Day kan je maar liefst drie dagen lang bezoeken namelijk van 30 oktober t/m 1 november in Heusden-Zolder. Tijdens deze drie dagen kan je het allerbeste verwachten van wat New Wave, Goth en Punk te bieden heeft. Voor alle dagen zijn er nog tickets beschikbaar.

Het Weer

Helaas geven ze dit weekend niet echt bepaald festival weer op. Het wordt gemiddeld rond de 14 a 15 graden en er is een grote kans op regen. Gelukkig zijn alle feestjes en festivals binnen of overdekt dus geen excuus om niet een feestje mee te pakken.

28 oktober 2021

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter