De leukste bevrijdingsdag festivals!

De leukste bevrijdingsdag festivals!

Je vrijheid goed willen vieren met een festival? Dat doe je natuurlijk op bevrijdingsdag! Ga samen met je vrienden genieten van je vrijheid op één van deze festivals. 

Dance4liberation

Dance4liberation is op 5 mei 2019 in Grote Voort, Zwolle. Het festival begint om 12:00 uur en er zijn veel bekende artiesten aanwezig. De muziekstijl is vooral house & hardstyle. Je kan er genieten van Lil Kleine, Radical Redemption, Kris Kross Amsterdam en de Snollebollekes. De ticket verkoop is al even bezig dus wees er snel bij voordat je er dadelijk vijf euro meer voor betaald.

Het Amsterdams Verbond

Het Amsterdams Verbond Bevrijdingsfestival is er dit jaar ook weer bij op 5 mei. Er was een lichte spanning, omdat de gemeente van Amsterdam het festival geen vergunning had gegeven. Gelukkig is het toch gelukt en kan je met  je vrienden de vrijheid vieren in Amsterdam samen met de bondgenoten Vunzige Deuntjes, Vondel Disco, Claire. Broederliefde, Fiesto en Alex Rueda zijn één van de artiesten die er zullen zijn. Het Amsterdams Verbond is helaas al helemaal uitverkocht.

Vrijstad

Geen Vrijland, maar Vrijstad. Dit is een nieuw festival in Utrecht. Het festival is op 5 mei en zal beginnen om 12:00 uur en eindigen om 23:00 uur. Verwacht op Vrijstad de lekkerste house, disco en urban. Kevin Key, Yung Felix en Josylvio  zijn één van de artiesten die er zullen zijn. De kaartverkoop is al even bezig en daardoor zijn er al veel tickets uitverkocht. Een ticket kost nu €37,68.

 

30 april 2019

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter