De leukste feesten met Oud & Nieuw

De leukste feesten met Oud & Nieuw

Nog twee weken en dan is het al weer oudjaarsdag, heb jij al een feestje op de planning staan? De kaartverkoop van de leukste festivals tijdens oud & nieuw gaat hard, of je bent mogelijk al te laat. Mocht je nog op zoek zijn naar een leuk Nieuwjaarsfeest, in dit artikel hebben we een aantal tips op een rijtje gezet per genre.

Hardstyle

Vorige jaren organiseerde Q-Dance Freaqshow op 31 december. Dit jaar heeft het de naam veranderd in WOW WOW. Opvallend: er zijn nog tickets! Kaartjes zijn aardig prijzig (€72,25), maar dan ben je tijdens de jaarwisseling wel op het grootste hardstyle feest van Nederland.

House

Al gehoord van de Hello feesten? Deze worden georganiseerd in Den Bosch (Brabanthallen), Enschede (Expo Twente) en Maastricht (MECC)! Hier is een zeer gevarieerde line-up te vinden met artiesten als De Jeugd van Tegenwoordig, Brennan Heart, Kraantje Pappie, Sevn Alias en Tony Junior.

In Amsterdam organiseert Girls Love DJs een eigen New Years Eve feest. In AIR Amsterdam gaat het daar de hele nacht los onder begeleiding van onder andere SFB. Iets buiten de stad (Scheepsbouwloods) geeft Vunzige Deuntjes een feest, de laatste hiervoor zijn nu verkrijgbaar.

Techno

Awakenings organiseer maar liefst vier feesten rond oud & nieuw. Deze events vinden allemaal in de Gashouder aka Techno Tempel plaats. Zaterdag 29 december start Awakenings de vierdaagse. Vervolgens vinden er ook feesten plaats op zondag, oudjaar– en nieuwjaarsdag. Minder nieuws is alleen dat drie van de vier feestjes al uitverkocht zijn. Alleen voor de zondag zijn nog tickets verkrijgbaar. Anders moet je Ticketswap even checken en hopen dat er een kaartje vrij komt.

Voor een groot techno feest met nieuwjaar moet je dus voornamelijk in Amsterdam zijn. Maar ook in Rotterdam vindt er een mooi feestje plaats. Meet Me Backstage invites Solomun! In de Onderzeebootloods gaat het door tot maar liefst 08:00 uur ochtends.

Urban

TIKTAK organiseert met oud & nieuw 5 feesten door heel Nederland (Amsterdam, Breda, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht). Laatst schreven we al dat de tickets voor deze events bijna zijn uitverkocht. Wacht dus niet te lang met het kopen van je kaartje. Je ziet er artiesten als Broederliefde, Lil’ Kleine, SBMG, Ronnie Flex en Josylvio.

Alle festivals met oud & nieuw kun je in onze speciale nieuwjaar agenda checken.

18 december 2018

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer festival nieuws.
Laat hieronder een reactie achter